tiistai 1. syyskuuta 2015

Syrkkipoikueet 14. ja 15.

Yleensä en ole sukutauluja lataillut nettiin kokonaisuudessaan. Ei siihen mitään syytä ole, en pidä niitä erityisen salaisina eikä niissä mitään salattavaa olekaan. Nyt meinasin lätkäistä tänne näiden molempien tämän hetkisten poikueiden sukutalut, koska ovat molemmat omalla tavallaan oikein kiinnostavia. Josko joku niistä sen myötä myös kiinnostuisi... ;)

12.8.2015 syntyivät poikaset yhdistelmästä lk keltainen Mischief's Ernest Hemingway* - lk keltainen Wannabe Amantes Amentes. Tuloksena 10 poikasta. Yhdeksän keltaista, yksi mu-ke. Kuusi urosta, neljä naarasta.


Isä on hieno brittituonti, joka on sijoittunut näyttelyissä kahdesti ja saanut yhden sertin. Olisi saanut kuulemma toisenkin, jos vatsasta ei olisi puuttunut pienestä kohtaa karvaa. :P Emo on myös nätti keltainen.

Nimesin poikaset myös tänään, kun lähetin paperit rekisteröijälle. Poikaset saivat sellaiset nimet, joita en usko ihan heti tulevan kenenkään muun poikueessa vastaan. :D

Wannabe Akoth Skull-Cracker
Wannabe Bagabug Beast Slayer
Wannabe Gimub the Meat Hoarder
Wannabe Kugaluga Dung Collector
Wannabe Mormog the Destroyer
Wannabe Pigug Pit Fighter
Wannabe Ratbag Pot-Licker
Wannabe Snagog Caragor Slayer
Wannabe Thakrak Troll Slayer
Wannabe Ushbaka Ravager


Viisi poikasta on vielä vapaana. Ovat luovutuksessa 16.9. alkaen. Kuljetus onnistuu 19.9. Sastamalaan ja 10.10. Jyväskylään sekä 17.10. Kallhälliin. ;)
 

23.8.2015 syntyi puolestaan toinen poikue yhdistelmästä lk sininen laikukas Little Hustler's Caipirol - lk musta kk Wannabe Wasabi. Näistä en vielä tiedä, että montako poikasta on pesässä ja mitä värejä sinne on lopulta putkahdellut, mutta odotan erittäin innolla.


Tässä poikueessa isä on saksantuonti, ei tosin omani, käväisi meillä vain lainassa. Jos ei synny sinisiä, niin kantajia ainakin. Ja myös aivan uutta sukua isän puolelta keltaisiin linjoihin. Ovat luovutuksessa 27.9. alkaen. Nämäkin kulkeutuvat 10.10. Jyväskyllän ja 17.10. Kallhälliin.

wannabe@hamsterit.net
Pyhäranta, Varsinais-Suomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti