maanantai 31. elokuuta 2015

Poikasuutisia

Tänään yhdistetty kiinankääpiöhamsteripariskunta Goldilocks's Don Sfinx (normaali) - Goldilock's Viipula Vaapula Vot (laikukas). Kiinarivauvoja odotettavissa siis normaalina ja laikukkaana toivottavasti kolmen viikon päästä.

Eilen on syntynyt myös campbelleita. Neljä nakkia näytti pesässä pikavilkaisulla olevan. Odotettavissa sinistä ja sinistä valkonauhaista. Yhdistelmä Lavender's Mocha (ms lila) - Tarinan Blue Tomato (vaaleansininen vn).

Lisäksi on kasvamassa satsi sinisiä argenteja ja argenteja cämpsylapsia, jotka ovat nyt 13vrk ikäisiä. Sinisiä argenteja on viisi ja argenteja kaksi kappaletta. Iso poikue siis! Yhdistelmä Tarinan Addison (argente) - Tarinan Blue Onion (vaaleansininen). 

Amyn poikaset ovat nyt 18vrk ja värijaukauma on 9 keltaista ja yksi mu-ke. Sukupuolijaukauma on puolestaan kuusi urosta ja neljä naarasta. Nämä siis syyrianhamstereita. Isä on brittituonti lk keltainen Mischief's Ernest Hemingway* ja emo lk keltainen Wannabe Amantes Amentes.

Wasabin poikaset ovat tänään 7vrk (syyrianhamstereita myös), mutta edelleen hyvin piilossa. Ei tietoa määrästä eikä väreistä. Elämme siis edelleen jännitäviä aikoja. :D
Poikueen isä on saksantuonti lk sininen laikukas Little Hustler's Caipirol ja emä on lk musta kk Wannabe Wasabi.

Yhteyttä voi ottaa wannabe@hamsterit.net, jos poikanen jostakin yhdistelmästä kiinnostaa.

Poikasten sijainti Pyhäranta, Varsinais-Suomi.
Kuljetus onnistuu satunnaisesti esim. Sastamalaan tai Turkuun.
Seuraava näyttely on vasta 10.10. Jyväskylässä, jonne myös poikaset kulkeutuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti