sunnuntai 30. elokuuta 2015

Sastamala 29.8.

Eilen oli Sastamalassa Vammalan Seuratalolla eli Seukulla näyttelyt. Pirkanmaan Nakertajien lemmikkinäyttely kaneille, marsuille ja gerbiileille ja Suomen Hamsteriyhdistyksen ulkomuoto- ja lemmikkinäyttelyt hamstereille.

Itsehän olen mukana PiNan hallituksessa, joten suurin osa päivästä tuli hoidettua PiNan asioita, mutta ehdin silti välillä pyöriä myös hamstereidenkin puolella ja jutella tuttujen kanssa. Todella mukava päivä oli, vaikka tietysti itselle pitkä, kun näyttelypaikalla olin jo aamulla kahdeksalta ja vasta iltapäivällä viideltä pääsi pois. Kotona olin vasta puoli yhdeksältä illalla. Onneks aamulla oli sentään saant nukkua seitsemään asti, kun olin Sastamalassa yötä.

Taas tuli kyllä vähän sellainen olo, että miksi hitossa olen näitä näyttelyitä järjestämässä kun (hetkellisesti) yksinäni hinkkasin salin puolta puhtaaksi kaninkarvoista... Paljon mukavampi olisi tuoda eläimet paikalle ja lähteä hippulat vinkuen kun palkinnot on jaettu eikä jäädä siivoamaan. Onneksi meillä on kyllä PiNalla hyvä tiimi, joten kiitos Saija, Aida ja Marika. Hyvä me. :D


Tuloksia eiliseltä:

campbellit:
S1 + SERT. Wannabe Ciryandil
S2. Wannabe Celeborn
Tuomarin suosikki: Wannabe Celeborn
Paras nuori: Wannabe Ciryandil
standardien BIS5 Wannabe Ciryandil


pk syrkit:
Paras nuori: Wannabe Hemligheten
Erikoispalkinto ”erinomainen turkinlaatu”: Wannabe Hemligheten

lk syrkit:
Tuomarin suosikki: Wannabe Ex Visu Amor, om. Saija K.
KUMA (turkki) Wannabe Ubi Fumus Ibi Ignis, om. Susanna A.

Hieman yllättäen ES-syrkeistä ei tullut mitään, vaikka mielestäni mukana oli useampi hyvä eläin. ES-syrkkejä oli ilmoitettu mukaan peräti 14, mutta vain yksi sijoitettiin. Edes paras nuori ja paras veteraani -palkintoja ei jaettu...

Tosi kivasti siis meni muuten, vaikka ES-syrkeille ei mitään tullutkaan. Seuraaviin näyttelyihin onkin sitten piiiiiiiitkä aika, vasta lokakuussa suunnataan Jyväskylään ja heti sen perään Kallhälliin!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti