maanantai 15. kesäkuuta 2015

Syrkit 13., campbellit C ja D

Torstaina 11.6.2015 syntyi syrkkien 13. poikue yhdistelmästä pk ruoste laikukas Alkemistin Harhaluulo - pk samppanja Erikoinen Efekti. Pesään ei juuri näe ja emo vahtii sitä tiukasti, mutta sen verran tiedän, että taas on iso poikue, ainakin 10 poikasta, sen verran onnistuin torstaina kurkkimaan.
Varmoja värejä ovat ainakin ruoste ja suklaa, molempia myös laikukkaana. Toiveissa on myös samppanja ja jos samppanja on mahdollinen, niin silloin on myös oranssi mahdollinen. Ja molemmat laikukkaana tietenkin myös. Kaikki poikaset tulevat olemaan pitkäkarvaisia.

Tänään 15.6.2015 on päivänvalon nähnyt kaksi campbellipoikuetta. Siinä onkin sitten pohtimista, että kumpi on C-poikue ja kumpi on D-poikue. ;)
Toiset yhdistelmästä Tarinan Adair (normaali) - Tarinan Berenice de la Grey (harmaa). Kaikki poikaset ovat normaaleita harmaan kantajia.
Toiset yhdistelmästä Samurai (opal) - EJV15 Lavender's Edgy Eft (sandy). Tässä onkin sitten enemmän vaihtoehtoja, että mitä voi syntyä, mutta toki on mahdollista sekin, että kaikki ovat näistäkin normaaleita, toivottavasti eivät kuitenkaan. Normaalin lisäksi opal on erittäin mahdollinen ja jos molemmat vanhemmat kantavat ps, mikä suvun puolesta olisi mahdollista, niin silloin myös argente ja sininen argente.

Myyntiin tulossa myös kaksi campbelliparia, isä+poika ja äiti+tytär -parit, kunhan vain saisin aikaan tehdä ilmoituksen. Luovutuksessa heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti