maanantai 25. toukokuuta 2015

Nimet ja varaustilanne

Tein tänään poikasten paperit valmiiksi, joten tässäpä nyt sitten poikueen lopulliset nimet yksilöitynä.

Wannabe Battlemage pk samppanja uros
Wannabe Alchemist pk suklaa uros
Wannabe Monk pk musta uros
Wannabe Warrior pk musta-keltainen uros
Wannabe Wizard pk suklaa-keltainen uros
Wannabe Paladin pk musta kk naaras
Wannabe Ranger  pk musta kk naaras
Wannabe Druid pk suklaa kk naaras
Wannabe Bard pk musta naaras
Wannabe Rogue pk suklaa naaras
Wannabe Cleric pk kyyhkynharmaa naaras

Samppanja uros jää kotiin ja varattuina ovat myös suklaa uros, suklaa-keltainen uros, suklaa kk naaras sekä musta kk naaras. Suklaa naarasta on kyselty myös. 
Vapaana vielä siis musta uros, musta-keltainen uros, toinen musta kk naaraista, musta naaras sekä kyyhkynharmaa naaras ja mahdollisesti myös se suklaa naaras, jos varausta ei saada sovittua.

Pitäisi yrittää kuvatakin poikasia, ne kun ovat nyt yli kolme viikkoisia. Todennäköisesti kuljetus onnistuu perjantaina 5.6. Turkuun ja seuraavalla viikolla (ehkä maanantaina 8.6.) Sastamalaan.

Campbellien A-poikueen pojat muuttivat tänään omaan boikamiesboksiinsa, pois äidin ja siskon luota, koska neljä viikkoa ikää kilahti mittariin. Arathorn, Adrahil ja Aerandir asuvat nyt siis keskenään ja Aredhel mamman ja pikkusisarusten kanssa. Ajattelin jättää kaikki kolme poikaa kotiin asumaan yhdessä ja kenties laittaa Aredhelin myyntiin emonsa kanssa, kunhan B-poikaset ovat sen ikäisiä, että ne voi erottaa emosta. Täytyy katsoa mitä sieltä B-poikueesta löytyy, sukupuolia siis lähinnä, koska kaikki poikasethan ovat harmaita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti