sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Lieto 23.5.2015

Tänään oli SHY:n Juhlanäyttely Liedossa. Olin tuomaroimassa lemmikkisyyrialaiset ja omia eläimiäkin oli mukana. Kerrankin sain nukkua ihanan myöhään, herätyskello soi seitsemältä ja autokin starttasi vasta kahdeksalta. Näyttelymatka oli ruhtinaallisen lyhyt, vain 100km.

Tässä hieman omien (sekä kasvattien) tuloksia ulkomuistista.

syyrianhamsterit
lk
Mischief's Ernest Hemingway S4 + kuma turkin laadusta
Wannabe Ex Oriente Lux S5 (om. Pihla Jaakola-Siimes) muoks. Lisäksi myös tuomarin suosikki sekä kuma lupaavalle nuorelle eläimelle.

pk
Wannabe That's My Jam kuma tyypistä

es
Wannabe Cinnamonkey ES2
Wannabe Sol Omnibus Lucet ES4 (om. Riina Partanen)

campbellit
es
Lavender's Edgy Eft ES1  + BIS2  
muoks. + paras nuori

Ja tämä viimeinenhän tarkoittaa sitä, että meillä asustaa nykyään EJV15 Lavender's Edgy Eft. <3

Eipä jäänyt Cinnamonkeynkaan titteli kauaksi, vain yhden sijoituksen päähän. Ja varma voittaja ( ;) ), Wannabe Oh My Apple Pie unohtui aamulla kotiin. Uskomatonta... Teki kyllä mieli potkaista itseään muutaman kerran kun tämän aamulla näyttelypaikalla tajusin.

Niin ja Wannabe Ex Oriente Lux voitti TAAS lasten lemmikkiluokan ja oli lemmikkiluokkien BIS3. Hyvä Pihla ja taustajoukot. :) LJV15 Wannabe Ex Oriente Lux. <3

Lisäksi tuossa on vielä yksi ruusuke, jota en nyt osaa yhdistää mihinkään... Voisikohan se olla paras nuori, joka olisi kaiketi tullut sitten Edgy Eftille... No, eiköhän nämä kaikki tule vielä tarkistettua tuloksista, kun ne nettiin ilmestyvät.


Kotiintuomisina tuli kaksi pikkusyrkkiä, lk hunaja Goldilock's Taivaanvuohi ja pk laventeli Alkemistin Kalabaliikki. Vuohi ja Kala siis. ;) Astutuslainaan tuli puolestaan pk ruoste laikukas Alkemistin Harhaluulo, jonka on tarkoitus toimia pk samppanja Erikoinen Efektin sulhona asap.

Näyttelyn jälkeen vielä vähän grillailtiin ja hengailtiin Marikan luona kera Elyn, Veeran ja Jeelin. Harmi, että minun täytyi poistua paikalta yöksi kotiin, koska kissa täytyi tulla lääkitsemään. Oli mukavaa ja olisin mielelläni viipynyt pidempäänkin, vaikka kotona olin nytkin vasta puoli yhdentoista maissa. Nyt kyllä väsyttää niin, että täytyy painua pehkuihin... Viime yön unetkaan eivät kovin ruhtinaalliset kuitenkaan olleet.

Muokattu tulosten ilmestyttyä parit tarkennukset. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti