tiistai 26. toukokuuta 2015

Poikasia tilauksessa

Tänään on astutettu pk samppanja naaras Erikoinen Efekti lainauroksella pk ruoste laikukas Alkemistin Harhaluulo. Jos tärppäsi, niin poikasia odotellaan syntyväksi 11.6. Poikaset tulevat olemaan pitkäkarvaisia ja väreissä suklaa ja ruoste, molempia myös laikukkaana. Kovasti toivon, että Harha kantaisi myös punasilmäisyyttä, jolloin olisi mahdollisuus myös samppanjaan (sekä oranssiin). Jos samppanjaa ei synny, niin kotiin olisi tavoitteena jättää ps-kantaja suklaa naaras. Tulevaisuuden tyttöystävä edellisen poikueen pk samppanja uros Wannabe Battlemagelle kenties.

Eilen yhdistin myös kaksi campbellipariskuntaa. Näillä tulee 21vrk täyteen 15.7.
Ensimmäinen poikue on normaali Tarinan Adair - harmaa Tarinan Berenice de la Grey. Normaaleita harmaan kantajia tulossa siis.
Toinen poikue on opal Samurai - sandy EJV15 Lavender's Edgy Eft. Varmuudella normaalia ja opalia, toivottavasti tuurilla myös argentea ja sinistä argentea. Samurain isän isä on sininen argente ja Effyn emän isä on argente, joten mahdollisuus näillä on olla ps-kantajia, mutta saa nähdä tuleeko niitä punasilmäisiä poikasia vai ei. Tai tuleeeko opaleitakaan vai tuleeko näistäkin satsi normaaleita...

Kuvia (tänään 24vrk ikäisistä) syrkkipoikasista on tulossa. Joku päivä. Ihan varmasti. Kun vain saisin aikaiseksi kuvattua ja ladattua kuvat vielä tänne asti. Vielä on poikasia vapaanakin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti