torstai 18. syyskuuta 2014

Hankintoja

Oho. Olenko tosiaan pitänyt kohta kaksi kuukautta blogihiljaisuutta täällä? En olisi uskonut, että siitä nyt ihan niin kauaa on, mutta uskottava se on.

Ajattelin nyt pikaisesti kirjoitella siitä, että tilasin kolme Alaska-häkkiä, kun halvalla sai. En kyllä tiedä mihin saan ne mahtumaan, mutta kun oli niin edullisia, niin oli pakko... 37,90€ kappale maksoivat siis ja mittaa noilla häkeillä on P 85 x L 48,5 x K 44 cm eli ihan mukavan kokoisia häkkejä tosiaan.

Poikasia odotellaan toivon mukaan parin viikon päästä yhdistelmästä pk ruoste umborous Picus Koskisen Sauli x lkr seepianharmaa Absinthe. Ruostetta ja rs seepianharmaata sieltä odottelen, umbbarilla ja ilman. Mielummin ilman. Saattaa sieltä jotain creme-ylläreitäkin tulla...

Ihan hirveän innostunut olen hamstereista, vaikka blogi ei ehkä annakaan sitä kuvaa. Marsujen kasvatus on melkolailla hyllyllä nyt töiden takia, mutta hamstereiden kasvatus on jopa nosteessa. Marsula-hamsula on saanut uutta ilmetta ja intoa riittää nyt kyllä muutenkin syrkkien kanssa. 

Joitakin kuviakin otin hamsulan uusimmista tulokkaista tuossa päivänä eräänä. Enemmänkin näitä kuvattavia olisi kyllä, mutta eipä tässä tunnu ehtivän oikein muuta kuin käydä töissä enää nykyään.

Ensin pk kyyhkynharmaa kk naaras Aamunkoitto, joka on todellinen Fat Mama. 


Matami meni nyt heti laihikselle ja toivottavasti laihtuu hieman, että uskaltaa vielä astuttaa. On kyllä ihan hurjan lihava.

Sitten pks normaali uros Barbababa. Lähinnä siksi  tämä herra muutti meille, että on satiini. Kyllä jatkokäyttöäkin olen suunnitellut jo, mutta en kerro suunnitelmistani vielä sen enempää. ;)

Seuraava ei ole mikään hankinta, vaan omakasvatti Wannabe Cinnamonkey, pk samppanja uros. Sattui olemaan vaan niin söpö, että pääsi kuvineen tähän väliin. :3 (Ja siksi, että Blogger halusi ladata ne tähän enkä jaksa siirrellä kuvia.)

Ja  last but not least, Alkemistin Gogmagog, a.k.a. Hobo, lk keltainen uros.
Täytyy yrittää kuvata muitakin tässä vielä joku päivä. Voisi vaikka esitellä koko hamsulan kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti