keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kurpitsansiemenet

...on suurta herkkua!

Tänään ostin hamsuttimille ensimmäistä kertaa kurpitsansiemeniä ja kyllä teki kauppansa. Laitoin molemmille syrkeille niitä hetki sitten kuppiin ja heti molemmat tulivat unikorviensa kanssa katsomaan mitä tapahtuu. Normaalisti näin ei käy, jatkavat sujuvasti uniaan, jos tarjolle laittaa ihan mitä muuta tahansa. No, Tarmo ehkä herää jauhelihan tuoksuun, mutta Alliina ei siihenkään.
Tänään kuitenkin molemmat tulivat heti kupille ja Allina hamstrasi posket pullolleen ja Tarmo istuskeli kupin reunalla syömässä. Oli kyllä onnistunut ostos, vaikka tuota pussia pidinkin hieman kalliina (400g/3,29€).

Robot eivät vielä saanetkaan maistiaisia, saa nähdä mitä pikkupallerot niistä tykkäävät.


Ps. Ihmetyttää, miksi joku lukee tätä blogia salaisesti. Onko joku siis niin kiinnostunut asioistani, mutta ei kuitenkaan kehtaa myöntää sitä (ainakaan minulle), vai mikä mahtaa olla takana? Ehkä pari viikkoa sitten huomasin, että tuossa blogin oikeassa reunassa näkyy lukijoita olevan 13, mutta hallintasivulta näkyy 14. Huvittavaa.


3 kommenttia:

 1. Mä olen aina luullut, että se yksi lukija olen/olet sinä itse. Tämä päätelmä on tullut siitä, että kyseinen yhden lukijan ero on ainakin kaikilla niillä joiden kanssa asiasta on joskus ollut puhetta.

  Toki noin en ole koskaan edes tajunnut asiaa ajatella, joten voihan se ihan yhtä hyvin olla totta tuo sinunkin johtopäätöksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muissa blogeissani lukijamäärät täsmäävät ja tuokin yhden erotus on ollut tässä blogissa vasta pari viikkoa, ei alusta asti, joten en usko tuohon teoriaan.

   Poista
 2. Mulla on kans yksi tämmöinen mystinen anonyymi, joka on ilmestynyt vain jossain vaiheessa listalle mukaan. Ei ole kyllä mitään käsitystä, että kuka henkilö on. :P

  VastaaPoista