keskiviikko 26. syyskuuta 2012

rw rw rw rw

Kuulostaa ehkä kokeneista harrastajista todella tyhmältä, mutta koin tänään ehkä ahaa-elämyksen hiirenpoikasten sukupuolen tunnistuksen suhteen. Tähän asti se on ollut minulle melkoista hepreaa, mutta ehkä tämä tästä.. Kyseessä ovat siis nämä nyt neljäviikkoiset rumppikset. Ovat muutenkin todella isoja, paljon isompia kuin viikkoa aiemmin syntyneet simskut ja himmyt. Tuntuu omituiselta kirjoittaa hiirten värkeistä, mutta näiden rumppisten kanssa ei todellakaan jäänyt arvailujen varaan mitä sukupuolta kukin edusti.

Kummastuttaa aina, kun joku sanoo, että marsun poikasten sukupuolia on vaikea tunnistaa. Nehän näkee vasemmalla korvallansakin välittömästi syntymän jälkeen! Sama kai pätee hiiriin, kun on niitä tarpeeksi ronklannut..

Yleensä en uskalla hehkuttaa mitään etukäteen, koska olen sen verran taikauskoinen, että jos paljon hehkuttaa asioita etukäteen, niin sitten ihan varmasti kaikki menee pieleen. Mutta ehkä uskallan sen verran sanoa, että minulle pitäisi viikonloppuna olla tulossa rumppiksia kahdesta eri paikasta. Jei! Tosiaankin aion nyt "suuntautua" rumppiksiin ja luopua noista pointillisista.. Vaikka on se himalaya vaan niin kaunis. Yksi himalayapoikanen minulla on tälläkin hetkellä, luultavasti se jää kotiin, mutta simskut saavat kyllä lähteä tilaa viemästä. Vaikka kauniitahan ovat nekin..

Täytyisi ottaa kuvia noista rumppispoikasista, joilla tosin kuviota ei ole nimeksikään, hieman vain valkoista hännän tyvessä, mutta enpä paljon muuta odottanutkaan. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle. :)

Lempäälässä olisi näyttely 13.10. Mutkun.. Haluaisin, mutkun.. Ei taida olla mitään näyteltävää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti