maanantai 1. lokakuuta 2012

Uudet rumppikset

Ajattelin esitellä uudet rumppikseni, jotka kotiutuivat sunnuntaina. Nimiä tai tarkempia syntymäaikoja ei ole tähän hätään esittää, koska paperit kaikista ovat vielä matkalla.. Kuvat ovat surkeita. Hiirillä oli meno päällä ja järkkärin kannattelu yhdellä kädellä on välillä hieman raskasta, varsinkin kun automaattitarkennus ei toimi kunnolla vaan surraa ja surraa vaan. Ja manuaalia ei voi käyttää (ennen kuin joku tulee saivartelemaan), kun on hiiri toisessa kädessä. :D

Urokset:

ag rw


 (hiirtä ei vedetä hännästä, nostan sitä ainoastaan, että valkoinen peppu näkyy)

ba rwJa naaraat:

pienempi ba rw


ag rwisompi ba rw


Ja tämä minulle jo heinäkuussa tullut ja yhdet poikasest saanut d rw


Tämän dove rw:n poikasista, joita minulla on täällä kotona kaksi naarasta ja uros, en ottanut kuvaa, koska niissä on niin vähän valkoista (esim. uroksella hännän tyvi on valkoinen) ettei se olisi näissä kuvissa erottunut kehnon valon ja salaman ansiosta varmastikaan.

Nyt on taas uutta intoa. :) Tiedän, että muunnos on vaativa eikä tuloksia varmasti tule heti, mutta projektina tämä varmasti tulee olemaan mielenkiintoinen.

Sunnuntaina kotia vaihtoi myöskin kaksi kikkuranaarastani, pksa ssp Summersky's D... ja omakasvattini pka champagne (??) Tosi Ihana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti