sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Viiala 23.4.2016

Nyt on Viialan näyttely tapulteltu, reissuun  meni lähes tarkalleen 13h (lähtö aamulla 6.25 ja paluu illalla 19.20 jos nyt ihan tarkkoja ollaan) ja viimeisten parin, kolmen viikon sisään ihan muutama tunti enemmän kaikkiin järjestelyjuttuihin. Eipä ihan hetkeen taas kiinnosta olla järjestämässä yhtään mitään... Sen verran katastrofaalista oli tämän näyttelyn kasaan saaminen, vaikkakin se lopulta sujui ihan hyvin, siis näin järjestelynäkökulmista. Täytyykin esittää iso kiitos muutamille hamsteri-ihmisille, joilla ei ole mitään tekemistä PiNan kanssa, mutta vain halu auttaa toisia! Kiitos siis ainakin Martina etukäteisavusta tuomarinluetteloiden kanssa, Petralle kiitos näyttelypäivän aikana jokapaikanhöylänä toimimisesta ja Kirsille & Pauliinalle iso kiitos vielä loppusiivous avusta! Olitte kaikki korvaamattomia!

Tuloksia:
Standardicampbelleissa
KUMA (perusväri) Wannabe Ingwë, om. Pauliina Lampila
KUMA (perusväri) Wannabe Faramir, om. Petra Nyman

Ei-standardicampbelleissa
ES1. Wannabe Orodreth, om. Pauliina Lampila
Paras nuori: Wannabe Orodreth, om. Pauliina Lampila
sekä koe- ja ei-standardiluokkien BIS1 Wannabe Orodreth.

Pk syyrianhamsterit
KUMA (tyyppi ja pää) Wannabe Gimub The Meat Hoarder, om. Kirsi Leppälammi

Tuomaroin myös kääpiöhamstereiden ja marsujen lemmikkiluokat, joita molempia oli todella vähän. Ennakkoon kääpiöitä oli ilmoitettu 16, mutta lopulta paikalla oli viisi. Marsuja oli ilmoitettu 9 ja niitä minun ei pitänyt edes tuomaroida, mutta tuli vielä viime hetken tuomarimuutoksia ja tuomaroin sitten nekin.

Nyt sitten odotellaan vaan lemmikkikääpiöiden tuomarioikeuksien vahvistusta hallituksen taholta. Voisikin jossain vaiheessa kirjoitella vähän juttua noista tuomarikoulutuksistakin tänne...

Uusia syrkkejä tuli kotiin kaksi, lks normaali umborous Alkemistin Ravattisonni ja lk ps valkoinen uros Sateenkaaren Takametsien Tarzan. Lainaan tuli kämpsyherra, Geishas Fallen Magic, vaaleansininen albiinokantaja. Maailmalle lähti peräti kahdeksan pientä kämpsylasta, joista kaksi toisille kasvattajille ja kuusi Kotkaan Pet Store -lemmikkieläinkauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti