maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kuulumisia ja kuvia

Kahden tammikuussa syntyneen ja helmikuussa luovutukseen tulleen syrkkipoikueen jälkeen olen pitänyt blogin puolella hieman hiljaiseloa, jos ei lasketa eilistä sopuli-päivitystä. Katselin tuossa puhelinta ja mitä kaikkia kuvia sen syövereistä taas löytyy, joten luvassa on perinteinen "kännykän tyhjennys" -päivitys ja vähän lätinää sekaan.

Ensimmäisenä löytyi (Blogger kun järjestää nämä automaattisesti kuvauspäivän mukaan järjestykseen kuvan tiedostonimen perusteella) kuva nykyisestä siemensekoituksesta. Nyt kun Ely sai Lavender's mixin markkinoille, niin todennäköisesti meilläkin siirrytään siihen sitten jatkossa, eipähän tarvitse enää itse sekoitella. :DToisena on pk samppanja kilpikonna Wannabe Blondie Brownie, joka lähti 14.2. kohti Rovaniemeä. On kyllä huono kuva, tarkennus ihan pielessä.Allaolevassa kuvassa puolestaan hamsteripoikasten iltamössö. En enää edes muista mitä kaikkea siinä oli, mutta muistaakseni kaurahiutaleita, kauraleseitä, pellavansiemenrouhetta, kananmunaa ja kissanruokaa ainakin. Nam nam.Seuraavaksi todistusaineistoa kuriirointireissultani Sastamalaan. Viimeiset luovuttamatta olleet poikaset lähtivät maailmalle tuolloin 26.2. ja pari muutakin kaveria siinä samalla. Mm. meillä Kouvolan näyttelystä lähtien ollut Colbronde's -hamsulan uusi UK-vahvistus, joka Satu kävi tältä samalta reissulta hakemassa. Oli muuten aivan ihana uros. :3 Maailmalle lähti myös pkr samppanja-hunaja Elegantti Epoletti, kun totesin, että ehkä minulle riittää se, että minulla on täällä kotona sen sisko ja isä. Ja vähän muitakin sukulaisia.
Ja tässä eräs hamstereiden iltapala. Porkkana-mung -salaatti nimellä taisi olla. Muuten en olekaan noita ituja hamstereille(kaan) harrastellut, mutta sain tämän tuliaisina hamstereille tuolta kuriirointireissultani.Lk keltainen uros Wannabe Divide Et Impera, kuusi viikkoa ja kaksi päivää. :3 Tui tui.Ja alla hänen vähemmän valokuvausintoinen siskonsa, lk keltainen Wannabe Amantes Amentes.
Lk musta kk Wannabe Wasabi, kuusi viikkoa ja yksi päivä. Drama queen, joka päätti alkaa villihamsteriksi sillä välin kun olin itse kaameassa flunssassa enkä juuri viitsinyt tämän takia eläimiäkään hipelöidä. Muutaman päivän käsittelytauon jälkeen neiti huusi ja räyhäsi kädessä koko ajan, mutta jos seuraavana iltana esitti vain pari vastalausetta ja kolmantena ei enää lainkaan.


Parilta kasvatin omistajalta olenkin saanut kuulla, että heidän ostamansa poikanen ei anna käsitellä ja rääkyy, mutta ei siihen auta kuin se käsittely ja hamsterin siihen totuttaminen. Ymmärrettävää kyllä, että sitä rääkymistä pelästyy, mutta ei se hamsteri siitä myöskään kesyynny ellei sitä siihen käsittelyyn totuta. Itse kuitenkin käsittelen kaikkia poikasia ihan yhtälailla ennen luovutusta ja luovutuksen yhteydessäkin vielä näytän hakijalle, että poikanen on hyvin käsiteltävissä. Tätä tein mm. Kouvolan näyttelyssä ihan tarkoituksella, pidin hamsterin kädessäni ja pyörittelin sitä pitkään siinä kun hakijoiden kanssa juttelin enkä heti lykännyt poikasta hakijan boksiin. Juuri siksi, että hakija näkee, että poikanen on kiltti ja käsiteltävissä. Tottakai poikanen saattaa olla aluksi uudessa kodissaan normaalia arempi kun joutuu yhtäkkiä ihan vieraaseen ympäristöön ja eroon sisaruksistaan.


Seuraavana Wannabe Alohomoran tekemään tilataidetta. Sama naarashan söi yön aikana dunaansa nyrkin kokoisen reiän tuossa taannoin... Jos joku on vailla sisustusintoista lk kyyhkynharmaa kk naarasta lemmikiksi, niin täältä saisi. :D Vaatimuksena, että rouva pääsee asumaan terraarioon....Loppuun vielä erittäin huono kuva, jossa on "komeilee" lkrs Wannabe Syystäkin Salattu, "Syltty". 
Erittäin huono kuva, mutta olin erittäin positiivisesti yllättynyt kun kaivoin herran häkistään käsiteltäväksi pitkästä aikaa. Ihanan rento ja kiva poika, vaikka käsittely on tosiaan jäänyt melkoisen vähälle viime aikoina. Ei jännittänyt ja tosiaan istukseli kädellä ihan ilman kiinnipitämistä.
Olen muuten rekannut herran pitkäkarvaisena satiini rexinä, mutta lyhkishän tuo on... Viime vuoden tilastoissahan ei ollut yhtään rekattua lyhytkarvaista satiini rexiä, mutta tadaa, täällä sellainen on, tosin pitkikseksi rekattu. :D


Siinä vähän jotain kuulumisia täältä meiltä. Suunnitteilla on myös yhtä ja toista, mutta ei niistä vielä sen enempää. :)


2 kommenttia:

 1. Meidän Wannabe Huippusalainenkin taitaa olla lk satiinirex, vaikka rekkaripaprussa lukee pk. Ainakin on ihan saman mittainen karva kuin tuolla syltyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahdollista. Näillä oli kummallakin sellainen kummallisen mittainen turkki, joka ei ollut selkeästi kumpaakaan vielä silloin 4 viikkoisenakaan kun rekisteripaperit lähetin eteenpäin rekisteröijälle.
   Sisaruksissa muut olivat selvästi pitkiksiä tai selvästi lyhkiksiä, mutta nämä pojat eivät vissiin osanneet päättää kumpia haluavat olla. :D

   Poista