tiistai 20. tammikuuta 2015

Vauvakuumetta jälleen

Kyllä se Piimis on tiine! Masu on aika valtava jo. Olen muistanut jotenkin väärin alunperin tuon yhdistämisajankohdan, joten aloin viime viikolla jo huolestua kun mitään ei näy, kunnes sitten loppuviikosta masu alkoi ihanasti pyöristyä. :)

Yhdistelmä siis lk keltainen Alkemistin Gogmagog - lk kyyhkynharmaa vn Piimätuhru. Pitkästä aikaa siis lk poikasiakin luvassa koko poikueellinen. Oletettavasti tulossa uroksia mustana ja norrena sekä molempia edellä mainittuja valkonauhaisina. Naaraat puolestaat ovat kaikki kilppareita ja osa myös valkokirjokilppareita, tuon valkonauhaisuuden ansiosta, väreinä samat musta ja norre. Ja kaikki poikaset luonnollisesti kantavat sitten myös ps sekä tietysti mustaa ne, jotka eivät itse mustia ole.

Tietysti aina ylläreitä voi tulla, kun ei aina tiedä noita kantajuuksia varmaksi. Poikueen isähän kantaa sinistä, joten näilläkin muksuilla on pieni tsänssi olla sitten myös sinisen kantajia. Tosiaan pieni.

Toivottavasti saadaan tuo Wannabe Alohomorakin vielä tiineeksi, nyt selvisi ainakin se, ettei uroksessa ainakaan ole mitään vikaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti