sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kuvia ja kuulumisia

Onpas taas ollut hiljaista blogissa! Ei sen puoleen, eipä ole Facebook-sivukaan päivittynyt yhtään sen reippaammin. Ennen kuin tänään iskin sinne kunnon kuvaspämmin kämpsyistä ja vähän kinkeistäkin.

Olen nyt sairastellut alkuvuodesta, sen takia jäi tuomarointikeikkakin PiNan näyttelyssä Viialassa pari viikkoa sitten väliin. Harmittaa! Noin muuten tuntuu, että elämä on töitä, töitä ja töitä ja illat on niin kovin lyhyitä, että eipä ole tullut juuri hamsujakaan kuvailtua (kännykällä kyllä, mutta kuvat ovat niin huonoja, ettei niitä viitsi edes julkaista), joten eipä juuri tule mitään päiviteltyäkään, koska ei ketään kiinnosta pelkkä lätinäpostaus. En tiedä kiinnostaako ne kuvatkaan, mutta ovatpahan ainakin itselle jotenkin mielekkäämpiä...

Syrkkejä olen yrittänyt kovasti astutella. Pk oranssi Wannabe Valnåden onnistui olemaan tammikuussa kahdesti kiimassa ja kahdesti sitä myös yritin astuttaa peräti kolmella eri uroksella (pk samppanja Wannabe Battlemage, pk samppanja EVV15 Wannabe Cinnamonkey, pk musta laikukas Too Cool For You). Toisella kertaa luulin, että nyt tärppäsi Too Cool For Youn kanssa, mutta eipä tärpännytkään. Ei tullut poikasia siis lasketun päivän tienoilla. Olin kovassa kuumeessa niillä paikeilla, kun olisi pitänyt testata, että löytyykö kiimaa astutuksen jälkeen, joten se jäi silloin väliin. Nyt tämän jälkeen ei ole löytynyt kiimaa yhdeltäkään naaraalta, vaikka ahkerasti olen niitä koittanut rapsutella iltaisin. Viisi naarasta nyt odottaisi siis astutusta, josta parilla alkaisi pikkuhiljaa olemaan kiirekin jo tiinehtyä, muilla ei vielä niinkään. Ärsyttävää, koskaan tähän mennessä tämä ei ole ollut näin vaikeaa.

Kämpsypoikasiakaan ei ole tullut juuri hehkuteltua eikä mainosteltua. Nyt alkaisi olemaan pikkuhiljaa selvillä kotiinjääjät ja olishan tuossa jokunen poikanen, joka voisi maailmalle lähteä. Esim. opal&sininen argente -urospari M-poikueesta, samoin M-poikueesta pari naarasta kenties (opal&sininen argente), tai sitten M-tyttö ja isosisko I-poikueesta, ehkä K-poikueestakin samppanja tai pari... L-poikueestakin ehkä opal uros. Tai vaihtoehtoisesti lila fawn naaras. Joopa joo, olipas tosi selkeää. :D Riippuu kuitenkin paljon siitä, että kuka kysyy ja mihin tarkoitukseen.

Näyttelyitäkin pukkaa taas, vaikka Viiala jäikin väliin. Viikon päästä pitäisi olla Kallhällissä Ruotsissa ja siitä parin viikon päästä vuoden ensimmäinen SHY:n näyttely Sastamalassa. Sastamalaan tein jo listaa mahdollisista lähtijöistä ja 13 nimeä taisin saada kasaan. Hupsista. No, katsellaan sitten lähempänä vielä...

Uusia hamstereitakin olisi tulossa vaikka millä mitalla. Niistä sitten lisää kun saapuvat.

Tässä vielä pari kuvaa tältä päivää. Nämä kaikki eivät siis ole myytävänä/varattavissa, vaan ihan satunnaisia kuvia tältä päivältä.

Tänään yhdistetyt Wannabe Eärendil & Picus Sini Beige

Wannabe Ingwë ja emonsa Tarinan Blue Onion

K-poikueen samppanjatyttö

K-poikueen samppanjatyttö

L-poikueen toinen lila fawn ja sinibeige Wannabe Lindórië

M-poikueen toinen sininen argente uros ja Wannabe Kíli samppanja (platina?) uros

M-poikueen toinen sininen argente uros ja sininen Wannabe Melkor. Etualalla photobomber. :D

Wannabe Míriel, sininen argente naaras

Wannabe Míriel, sininen argente naaras

Wannabe Melkor, sininen uros

Wannabe Se Parhaiten Nauraa

Wannabe Se Parhaiten Nauraa

Wannabe Boom Kah

Wannabe Puuttuva Palanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti