maanantai 14. joulukuuta 2015

Joskus ei vaan ymmärrä...

Joo, tiedetään, olisi varmaan tähdellisempääkin päivitettävää, esim. kertoa noista neljästä viimeisen kuukauden sisälllä syntyneestä kämpsypoikueesta ja yhdestä kinkkipoikueesta, mutta jotenkin olen ollut nyt iltaisin niin väsynyt palkkatöistä, että on tämä päivittäminen vähän jäänyt. Facebook-sivulle olen välillä jotain päivitellyt, mutta aika vähän sinnekin. Katsotaan, että kun joululoma koittaa, että josko sitten jaksaisi vähän panostaa tähänkin hommaan taas... Onhan tässä tullut hankittua uusia jalostuseläimiäkin ja touhuttua muutenkin yhtä ja toista, mutta täällä vain on hiljaista. Ehkä blogikin on talviunessa?

Mutta tämän halusin jakaa kanssanne. Joskus on uskomattoman vaikeaa lukea, mitä siinä myynti-ilmoituksessa lukee. Kyseessä siis eläimen myynti-ilmoitus, jossa kerrottu yhteydenottotavat ja muut tähdelliset asiat.


Pahoittelut huikean hienosta kuvankäsittelystä, mutta näillä mennään nyt kun ei taidot riitä enempään. :D Lila on siis myyjä ja musta on ostajaehdokas.

Kyse ei ole omasta ilmoituksestani, mutta nämä ovat juuri niitä tapauksia, miksi en yhtään tykkää eläinten myymisestä. Kun joskus ei vaan se ratakiskokaan riitä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti