maanantai 23. marraskuuta 2015

Kuulumisia

Huomasin eilen tuon VV-piste-postauksen tehdessäni, että blogi olikin viettänyt hiljaiseloa lähes kuukauden. Hupsista. En näköjään juurikaan ole Pisteen poikasiakaan täällä mainostellut tai esitellyt. Johtunee siitä, että ne varattiin lähestulkoon heti kaikki. Kaikki ovat myös jo uusissa kodeissaan (tai ainakin matkalla, kolme näistä kun on lähdössä Tanskaan Petran ja Virpin mukana), paitsi kotiin jääneet Peto ja Massi.

Ja sitten vähän näyttelykuulumisia. SHY:n Grand Galassa lk keltainen uros Wannabe Ratbag Pot-Licker oli S4 sertillä sekä vkh cb sininen argente Wannabe Éowyn (om. Oskari Kulmala) S3 sertillä, tuomarin suosikki ja kuma väristä.


Lisäksi GG:stä lähti maailmalle kuusi syyrianhamsterinpoikasta (joista tosiaan kolme jatkaa matkaansa vielä Tanskaan), yksi campbelli kohti Ruotsia Snögatans-hamsulaan sekä yksi kiinari Veeralle Goldilocksilaan. Takaisin päin tuli Goldilock's Hello Halloween, lk syrkki naaras sekä campbellinaaras Picus-hamsulasta.
Nyt kun vuoden viimeinen näyttely on takana ja seuraava vasta 3kk päästä, pääsin vihdoinkin yhdistelemään campbellipareja ihan urakalla ja syyrianhamstereitakin täytyisi taas laittaa tilaukseen.

Tänään siis yhdisttetty kolme paria campbelleja, joten baby ka-boom on tulossa isossa mittakaavassa tuossa joulukuun puolivälin tienoilla...

Yhdistetyt parit ovat siis
Light Side (sandy) <3 Wannabe Ciryandil* (opal) = opalia, sandyä, lila fawnia
Wannabe Eärendil (sininen argente) <3 Cyd Charisse (sininen argente) = sinistä argentea
Wannabe Girion (vaaleansininen) <3 Lavender's Honda (samppanja) = vaaleansinistä, samppanjaa
12.12. alkaen odotellaan sitten poikasia ylläolevista yhdistelmistä. Vielä odottelen myös Geishas Greyish Life - Wannabe Déagol -parin lisääntymistä. Poikasten olisi pitänyt tulla jo viikko sitten, mutta Déagol ei ole kenties ollut suosiollinen puolisolleen... Tästä yhdistelmästä odotettavissa normaalia ja harmaata, myös satiinina.

21.11.2015 on syntynyt myös campbelleja yhdistelmästä Be Bob (normaali) - Tarinan Blue Onion (vaaleansininen). Pesässä näytti olevan viisi poikasta ja odotettavissa olevia värejä ovat mm. vaaleansininen, sininen, argente, sininen argente, normaali, opal, dove, musta.

Samana päivänä on myös normaali laikukas kiinarinaaras Goldilock's Viipula Vaapula Vot saanut poikasia. Sulhona toimi normaali laikukas Chevertons Sebastian Love.

Syrkkirintamallakin olisi vaikka ja mitä yhdistettävää, mutta katsotaan nyt...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti