keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Lisää pämpsyjä

Cämpsypropagandaa! Tällä kertaa vain näistä kahdesta nuoresta naaraasta, jotka yhdistin, ettei sandyn tarvitsisi asua yksin. Hyvin näyttävät tulevan toimeen yhdessä, tosin tarkkailun alla ovat vielä toki koko ajan.

harmaa naaras ja sandy naaras"minä olen liito-orava!"

...tai sitten muuten vaan vähän hassu.

Cämpsyjen värikirjo on kyllä jotain ihan mahtavaa. Nämäkin molemmat värit ovat mielestäni todella kauniita, vaikka eivät kuitenkaan juuri sitä, mitä ajattelin tulevaisuudessa tavoitella. Tai no, harmaita täytynee tavoitella kyllä jatkossakin ihan vaan värin harvinaisuuden vuoksi, mutta pääkasvatusväri se ei tule olemaan.

Yksi harmaa pariskunta on yhdessä ja tämä toinenkin harmaa naaras saattaa olla tiineenä. Seuraava miehelään pääsevä on sitten sandynaaras Effy, kunhan tuosta vähän kasvaa. Nyt neidillä on ikää 2,02kk, joten vähän vielä odotellaan...

3 kommenttia:

 1. Nuo harmaat cämpsyt vaativat kyllä muutaman katselukerran. Mielestäni väristä tulee liikaa mieleen talvikko, ja jokseenkin ne näyttävät liito- oravilta... Jollain tavalla se on silti kuitenkin kaunis väri, ja salaa ehkä haaveilen meillekin harmaata yksilöä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on jokseenkin samat fiilikset. Väri on samalla kertaa ihan sairaan magee ja samalla jokseenkin tylsä. :D

   Poista
  2. Haha, hyvä etten ole ajatusteni kanssa yksin :D

   Poista