perjantai 2. tammikuuta 2015

Nimet poikasille

Taas mennään tylsällä tekstilinjalla ilman kuvia. Lupaan kyllä julkaista mahdollisimman pian taas uusia kuvia poikasista, ne kun täyttivät eilen kuitenkin sen 3vko, joten ehkä olisi aika alkaa näitä markkinoimaankin pikkuhiljaa... Nämä ovat kuitenkin luovutuksessakin jo kahden viikon päästä, iik!
Yllättävän paljon kyselyitä on tullut ilman myynti-ilmoituksiakin, ei sillä. Kyselyistä huolimatta aika paljon poikasia on vielä vapaana. Kuljetus onnistuu 15.1. Turkuun ja 31.1. Viialaan Pirkanmaan Nakertajien näyttelyyn.
Suurin syy poikasten vapaana olemiseen on nimenomaan nämä kyyditykset ja kotiinkuljetuksen puute. ;) Jotenkin saan aina ajoitettua nämä poikueet niin, että ei ole SHY:n näyttelyitä mailla eikä halmeilla, joihin kuljetuksia saisi sovittua.

Eli ne lopulliset nimet. Rekisteröijälle lähti juuri postia.

uros pk musta-keltainen Wannabe That's My Jam (kotiin)
uros pk kyhu Wannabe Oh My Apple Pie
uros pk kyhu Wannabe Cookie Dough
naaras pk suklaa kk Wannabe Fairly Nuts (E.V.)
naaras pk suklaa kk Wannabe Cherry Garcia (kotiin)
naaras pk musta kk Wannabe This is Nuts (kotiin)
naaras pk musta kk Wannabe Aloha Macadamia (J.C.)
naaras pk musta kk Wannabe Chubby Hubby
naaras pk kyyhkynharmaa kk Wannabe Bohemian Raspberry
naaras pk kyyhkynharmaa kk Wannabe Chunky Monkey
naaras pk samppanja kk Wannabe Blondie Brownie

Tekisi kyllä mieli itse jättää tästä poikueesta yksi joka väriä kotiin. Sen verran herkullisia ovat... Toistaiseksi olen päättänyt pidättäytyä mukessa, suklaa kilpparissa ja mustassa kilpparissa, mutta samppanja kilppari ja kyyhkiskilppari sekä ky-hu uroskin olisivat aika muikeita... :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti