perjantai 26. joulukuuta 2014

Ciandran vauvat 15vrk

Tässä 11.12.2014 syntyneet poikaset yhdistelmästä pk suklaa Wannabe Kaupungin Tavoitelluin Remonttimies* - pk musta-keltainen Picus Princess Ciandra.

koko lössiYläkuvissa tosiaan koko lössi, 11 poikasta. Nyt vaan kävi niin hassusti, että näyttäisi olevan kahdeksan naarasta ja kolme urosta. Toki juuri silloin, kun uroksille olisi ottajia vähän enemmänkin...

Alla kuvia tytöistä kaikissa väreissä. Kuvasin kyllä jokaisen poikasen, mutta tässä nyt vain joitain valittuja paloja.

Kyyhkynharmaa kilpikonna

Musta kilpikonna

Musta kilpikonna

Samppanja kilpikonna

Suklaa kilpikonna
Suklaa kk

Tyttöjen värijakauma näyttäisi olevan kolme mustaa, kaksi suklaata, kaksi kyyhkistä ja yksi samppanja. Kaikki tottakai kilpikonnia. Tuleekin jännää, että mikä jää kotiin. Toinen suklaatyttö on supernätti, mutta samppanja olisi muuten vain melkein pakko jättää... Ruskeasilmäisyyttä kantava kyyhkynharmaakaan ei olisi lainkaan huono valinta. Nyt kyllä täytyy sanoa, että valinnanvaraa riittää!

Ja sitten pojat, ne kaikki kolme...Kahdella vaaleammalla on punaiset silmät eli ovat joko kyyhkis-hunaja tai samppanja-hunaja. Toinen näistä jää kotiin, olivat sitten kumpia tahansa. Yksi lienee musta-keltainen.

Yllättäen sukupuolijakauma on tällainen, kun uroksille olisi ottajia vähän enemmänkin. :D No, onpahan ainakin kilpparinaaraita nyt sitten tarjolla ihan tungokseen asti...


1 kommentti: