maanantai 30. kesäkuuta 2014

Poikueet 6 ja 7

Olen kyllä maailman laiskin blogin päivittäjä ollut viime aikona(kin). Kuvia ei ole tälläkään kertaa luvassa, ei vaan jaksa panostaa.

Hertan (Wannabe Narbeleth) poikastan turkkijakauma on nyt selvillä, sukupuolethan ovat olleet jo jonkin aikaakin, tosin enpä ole tainnut niitäkään täällä kertoa.

Wannabe Kaupungin Tavoitelluin Remonttimies, pk suklaa uros, jää kotiin
Wannabe Syntisen Kaunis Mies, lks suklaa uros, lähtee Alkemistille :D
Wannabe Tuhannen Markan Seteli, lk suklaa uros, tämä myös varattu varmasti, tosin en tiedä meneekö alkuperäiselle varaajalle, joka toivoi pitkis urosta vai myöhemmin ensisijaisesti lk urosta toivoneelle varaajalle
Wannabe Surumetsien Talvimorsian, pks suklaa naaras, varattu lemmikkikotiin Saijalle
Wannabe Nainen Toiselta Planeetalta, lks suklaa naaras, mahdollisesti menossa Jennille?
Wannabe Sopivasti Lihava, pk suklaa naaras, joko vapaana tai jäämässä kotiin
Wannabe Muotitietoinen, lk suklaa naaras, joko vapaana tai menossa lk uroksen varaajalle riippuen lk uroksen tilanteesta...

Yllättävän lyhkisvoittoista oli tällä kertaa. 

Nimettömän (Girl With No Name, lk samppanja-hunaja) pesässä on seitsemän heleän vaaleanpunaista nakkia. Tai no, ovat tänään tasan viikon, että eivät ne enää niin vaaleanpunaisia ole, mutta eipä niistä mitään kyllä vielä sanomaankaan pysty. Näistä alustavasti varattuna kaksi urosta ja itselle toivon sitä kyyhkis kk -naarasta. Värivaihtoehdothan naaraissa ovat kyyhkis kk ja samppanja kk ja uroksissa vastaavasti kyyhkis-hunaja ja samppanja-hunaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti