keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Lätinää kolmospoikueesta

Nyt olisi puolet tästä tuoreimmasta syrkkipoikueesta löytänyt oman tulevan kotinsa (Gwirith, Narbeleth, Girithron, Ivanneth, Cerveth ja Gwaeron), toinen puoli vielä ilman uutta kotia.

Yksi peruutuskin on saatu jo ja aina löytyy näitä, jotka ovat kovasti varaamassa, mutta varausmaksusta kuultuaan eivät enää vastaa mitään tai vastaavat, että "joo, maksan huomenna" ja sitten ei enää näy eikä kuulu mitään... Ikävää. Voisi suoraan sanoa, että ei sitten haluakaan, jos varaus on kerran sitova varausmaksun myötä eikä hupivarailu onnistukaan...

Nínui myös näyttää niin nätiltä, että pohdin senkin jättämistä kotiin. Alunperinhän minun piti juuri se jättää, koska luulin suklaanaaraalle olevan kodin tiedossa, mutta ei sitä sinne sitten haluttukaan ja päätin siten suklaatytön pitää itse. Olisiko ihan typerää pitää kolme poikasta samasta poikueesta kotona? No, olisi. Eihän kaikkia tietenkään ole pakko käyttää jalostukseen, mutta silti. Noh, katsotaan...

Pari päivää sitten myös sain tämän poikueen rekisterinumerot. Hauska huomata, että pitkäkarvaisia rekisteröidään selvästi eniten ja satiineja taas todella vähän. Juoksevien numeroiden kohdalla nimittäin viimeinen pitkäkarvainen oli 394 ja lyhytkarvainen 361, tosin sain tämän saman numeron kahdelle eri poikaselle, joten oikea lukema lienisi 362. Katsotaan, mitä tuon toisen 361 tilalle saadaan, varmaan muutama muu tullut jo väliin. Kuitenkin, ero pitkiksissä ja lyhkiksissä on siis pitkisten hyväksi reilut 30 rekisteröintiä.
Satiineissa puolestaan lyhytkarvaisia näyttäisi olevan rekisteröity tänä vuonna tähän mennessä 32 ja pitkäkarvaisia puolestaan sama määrä, myös 32. Olisi kiinnostavaa tietää vastaavat luvut rexeilläkin.

Poikueesta vielä vapaana siis lks kyyhkynharmaa naaras Narwain, pks kyyhkynharmaa naaras Lothron, lk musta naaras Nórui, pk musta naaras Urui ja pk (hopea)musta naaras Hithui. Sekä lks hopeakyyhkynharmaa Nínui, jonka kohtaloa tässä mietin ja pohdin...

Nínui on muuten tosiaan Nínui, ei Ninui. Jos kukaan nyt eroa huomaa... Samanlainen merkki siis i:n päällä kuin Nóruissa o:n päällä. ;)


2 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A) Kaikissa myynti-ilmoituksissani lukee, että yhteydenotot sähköpostitse. Kotisivulla vielä useaan kertaan, että EI BLOGIIN.
   B) Minä en tekstaile kyselijöiden kanssa. Puhelimeen toki vastaan, jos kysyjä minulle itse soittaa.
   C) Minä en asioi alaikäisten kyselijöiden kanssa. (Oletan, että olet alaikäinen kirjoitusasusi perusteella ja koska puhutaan äidistä.)

   Jos olet alaikäinen, niin tässä on nyt ainoa vaihtoehto, että äitisi itse (tai isäsi/muu taloudessanne asuva aikuinen) pistää minulle sähköpostia, jonka jälkeen voin antaa hänelle numeroni, jotta hän voi soittaa ja voimme sopia hamsterin varaamiseen liittyvistä asioista.
   Jos olet täysi-ikäinen, niin jatkamme samoin, jätemme välistä pois vain sen yhden ylimääräisen aikuisen.

   Poista