perjantai 22. marraskuuta 2013

Kaikenlaista

On jäänyt kirjoittelu taas vähän vähemmälle. Monia asioita on tapahtunut tässä reilun viikon sisällä, mutta en vain ole saanut niitä tänne asti.

Viikko sitten perjantaina kävin hakemassa kotiin Marlalta lk samppanja naaras Miragen. Mirage on "maksu" Superlatiivin astutuslainasta. Tulevaisuudessa Mirage saa sulhokseen pk samppanja uros Gwirithin. Sitten kun kumpikin on vähän vanhempi. :3

Lauantaina syntyi uusi satsi syrkkinakkeja yhdistelmästä lk hopeamusta Kuuhullu - lk ps seepianharmaa Ovela Omenavaras. Neljä nakkia näytti pesässä olevan. "Blondi" teki pesän puruihin dunan nurkkaan eikä synnytyskoppiin, joten mitään tarkempaa en osaa tämän hetkisestä tilanteesta sanoa. Erityisellä jännityksellä odotan tämän poikueen värejä, niitä mahdollisia vaihtoehtojahan oli yhteensä 18...

Eilen vein maailmalle viisi naaraspoikasta. Lk musta Nónui, pk musta Urui, pk hopeamusta Hithui, lks kyyhkynharmaa Narwain ja pks kyyhkynharmaa Lothron. Nämä päätyivät Länsikeskuksen Faunatar-liikkeeseen. Olisi mukava kuulla jatkossa poikasista! Eli rohkeasti vaan yhteyttä, jos uusi omistaja tänne löytää. :)

Kotiin jäi siis pk samppanja Gwirith, lks suklaa Narbeleth ja lks hopeakyyhkynharmaa Nínui. Hups. Lks kyyhkynharmaa Gwaeron ja pk hopeamusta Cerveth odottavat Grand Galaa ja pääsevät sieltä sitten uusiin koteihinsa.

Vieläkin kaipaisin Terminatiiville (lk musta naaras, kantaa rs ja ps) urosta. Uroksen tulisi olla joko ps tai rs ja kantaa toista. Toki parasta olisi, jos sekä bb että pp löytyisi, mutta sellaiseen tuuriin en sentään usko. Jos tiedät mistä tällaisen löytäisi, niin vinkkaa. Olisin kiitollinen. :)5 kommenttia:

 1. Moikka :)
  Kun viet poikasia eläin kauppaan, niin maksavatko ne niistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minä niitä sinne ilmaiseksi kuskaisi. ;)

   Poista
 2. Oikei, maksavatko kaikista sen 25€ vai pyydätkö niistä jonkun yhteis hinnan :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko ajatellut alkaa tekemään poikasia eläinkaupoille, vai mistä moinen kiinnostunus? ;)
   Voin kertoa, että se ei varmasti rahallisesti kannata. Niinkuin ei kasvatus ylipäätään, mutta ei varsinkaan tehtailu eläinkaupoille.
   Itse olen löytänyt kivan paikan, johon mielleni vien poikaset, joita en itse saa myytyä tietyn ajan kuluessa ja se, mitä niistä saan, on minun ja kaupan välinen asia. :)
   Heille puolestaan on tärkeää saada (rekisteröityjä) poikasia kunnon kasvattajalta, mitä arvostan itse todella kovasti ja mielelläni sinne siis poikasia jokusen joskus toimitan.

   Poista
 3. En tietenkään eläinkaupoille poikasia kasvasta! Mietin vain kysyä koska jos en saa myytyä kaikkia hamstereitani niin jos voisin viedä sinne muutaman :)

  VastaaPoista