sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kakkospoikueen syrkkilapset nimettyinä

Tämän aamun olen vääntänyt papereita tälle kakkospoikueelle ja ihmetellyt mm. että onko Exentrion's Camden Gaist uros vai naaras, mitä turkkimuunnosta se edustaa jne. Kyseinen hamsteri nimittäin löytyy kolmen oman hamsterini papereista sekä lainauroksen papereista myös. Kolmissa papereissa sen nimi on kirjoitettu Exentrion's Camden Gaist, yksissä Exention's Gamden Gaist. Lisäksi löytyy vähän eri turkkimuunnosta näistä yksistä papereista, joissa nimikin on väärin. Kaiken huipuksi kaksissa papereissa kyseinen eläin on naaraana eli emona ja kaksissa uroksena eli isänä... Ihmeteltyäni tätä Facebookin hamsteriryhmässä sain Emmalta linkkivinkin, josta selviää montakin asiaa kyseisestä hamsterista. Kiitos vielä Emmalle tästä!

Vaikka puhutaan "vain" hamstereista, niin mielestäni on silti tärkeää, että tiedot papereissa ovat oikein! Ei se ole mikään "no nämä nyt vain ovat tällaisia, heh heh" -juttu, jonka tyyppistä sain ensin vastaukseksi asiasta kysyttäni, vaan niiden tietojen kuuluu olla oikein! Toki inhimillisiä erehdyksiä sattuu jokaiselle, mutta ne kuuluu sitten korjata eikä vaan jatkaa väärien tietojen eteenpäin laittamista tai ohittaa asiaa olan kohautuksella. Jos itse en olisi alkanut nyt kummastella, niin tällä poikueella olisi papereissaan nyt IIEE:ksi ja EEII:ksi merkittynä sama hamsteri...

Poikue on nyt kuitenkin nimetty ja tällä kertaa poikaset saivat nimensä pastojen mukaan. Kyllä, aivan oikein, pastojen mukaan. No, ei tämä nyt kummallisempaa voi olla kuin se edellisen sijamuodot-poikue. :D

lk ps creme uros Maccheroni
lk ps creme uros Gnocchi
lk ps creme naaras Tagliatelle
lk cinnamon naaras Farfalle
lk cinnmon naaras Fusilli
lk cinnamon naaras Penne Rigate
lk cinnamon naaras Cannelloni

Tadaa!

Gnocchi on varattu poikueen isän Roudan Atlaksen omistajalle&kasvattajalle Heidille ja yksi cinnamon naaraista on varattu lemmikkikotiin. Isäntä haluaisi pitää tästä poikueesta yhden cinnamonin sekä toisen ps creme uroksista, katsotaan nyt vielä mihin päädytään... Tarkoituksena olisi kuitenkin saada sitä samppanjaa aikaan eikä varsinkaan ps creme sovi siihen projektiin sitten yhtään. Nooh, katsotaan.


Loppuun vielä kuva cinnamon ja ps creme -poikasista vierekkäin. Kuvasta näkee hyvin, että cinnamonin silmät eivät ole mitkään kirkkaan punaiset, vaan hyvin tummat. Moni on nimittäin kysellyt mustasilmäisten (tai sanotaan, että ei-punasilmäisten) poikasten perään ja valitettavasti nyt ei vain ole tarjolla muuta kuin näitä cinnamoneja ja ps cremejä. Omasta mielestäni ne punasilmäiset muunnokset ovat yleensä niitä kaikista kauneimpia, varsinkin marsuilla. Vai miksiköhän marsulastani löytyy tällä hetkellä argenteja, himmyjä sekä saffroneita... Hmmm. Mutta siinä on nyt joka tapauksessa kuvatodiste kaikille epäilijöille, jotka eivät cinnamonia tahdo punasilmäisyyden vuoksi. Kannattaa siis harkita vielä kerran. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti