tiistai 20. marraskuuta 2012

Joskus olisi hyödyllistä olla "romunkerääjä"...

Kyllä meikäläinenkin vaan niin tyhmä on.

Aloin tuossa selailemaan nettikauppoja ja tekemään tilausta hamsteritavaroista, mm. juoksupyöristä, kunnes yhtäkkiä aloin miettiä, että hetkinen... Minullahan pitäisi jossain olla kaksi juoksupyörää vielä. Yksi, kaikista isoin, on Tarmon dunassa nytkin, mutta vielä kaksi muuta.

Toinen näistä pyöristä on/oli Savic Rolly, luultavasti kooltaan Jumbo/Large. Todistettavasti sellainen on meillä ollut, koska;


Tosin eipä tuota dunaakaan enää ole, se meni muistaakseni Ragnarin mukana Päiville aikoinaan. Olisiko pyöräkin mennyt siinä samalla? Tiedä häntä.

Toinen oli varsinainen minipyörä, jonka sain joskus joltakulta, joka oli hamstereistaan luopunut.


Tuolla ei nyt niin väliäkään, jos on mennyt hukkaan, mutta sellainenkin on kuitenkin joskus ollut. Ja on ehkä vieläkin, jossain. Kuvassa olevan puisen Karlie-mökin hiiret puolestaan pistivät purkukuntoon. :D

Niin ja tätini muutama vuosi sitten toi minulle Jenkeistä muovisen juoksulautasen (chinchillakokoisen), joita nykyään näytetään myyvän nimellä "lentävä lautanen". Silloin niitä ei vielä saanut Suomesta. Olen senkin varmaan hävittänyt turhana tilan viejänä. Damn it. 

Olenpa joskus myös kahdesta dunasta luopunut. Mini dunan kokoisia molemmat. Nyt olisi niillekin käyttöä. Onhan tuossa noita "mini dunia" vieläkin kolme, mutta... Duna on kuitenkin duna ja varastolaatikko on varastolaatikko.

Mitä tästä opimme? Säilytä aina kaikki, vaikka kuinka vannoisit, että et kyseistä tavaraa enää koskaan tarvitse. Niinpä niin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti