sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Mihin meni toukokuu?

Kovin on laiskasti tullut taas mitään päiviteltyä näin toukokuussa, mutta onpahan tätä kuuta vielä kokonaiset kaksi päivää jäljellä... Yhtä ja toista on tässä varmasti tapahtunut, mm. viikko sitten oli SHY:n Juhlanäyttely Turussa, jossa olin tuomaroimassa lemmikkisyrkit sekä lasten lemmikit. Omille kasvateillekin tuli kivasti menestystä, varsinkin muiden omistamille. :D

Campbellit:
S2 + SERT. Wannabe Frór*, om. Ansku Arboix
S3 + SERT. Wannabe Faramir, om. Petra Nyman
KUMAt:
Väri - Wannabe Pengolodh, om. Pauliina Lampila
Kokonaisuus - Wannabe Peregrin Took, om. Ansku Arboix
Turkki - Wannabe Pelendur, om. Pauliina Lampila


Kiinankääpiöt:
S1 + SERT. + BIS4 JV16 Wannabe Paperilennokki, om. Veera Kujansuu
KUMAt:
Tyyppi - Wannabe Boom Kah*, om. Pauliina Lampila

Lemmikkikääpiöt:
PLH4. Wannabe Boom Kah*, om. Pauliina Lampila


Kämpsyjä on syntynyt viisi poikuetta nyt toukokuussa. Yhtä vielä kovasti odotan, mutta lienee turha toivo, ei taida naaras tiinehtyä lainkaan.
R-poikue syntyi 1.5. ja siinä on yksi lila fawn uros ja kolme lilaa naarasta.
S-poikue syntyi täytenä yllätyksenä 5.5. ja siinä on yksi sininen argente naaras, yksi sininen argente uros ja yksi sininen argente täplikäs uros. Tämän poikueen vanhempien piti olla molempien uroksia ostettaessa, mutta kuinkas kävikään. :D Sattuu näitä näköjään paremmissakin piireissä... ;)
T-poikue syntyi 11.5. Alunperin näin pesässä 7-8 poikasta, mutta nyt 2,5-viikkoisina poikasia on enää neljä. Yksi sininen argente ja kolme albiinoa. Yhden normaalin, yhden sinisen argenten ja pari albiinoa emo popsi parempiin suihin.
U-poikue syntyi 20.5.2016, värit ovat vielä määrittämättä.
V-poikue syntyi 26.5.2016 ja on tuplat S-poikueesta, ne kun pääsivät hieman salaa syntymään. Todennäköisesti satsi sinisiä argenteja tässäkin.

Syrkkejä on syntynyt yksi poikue. Yhdistelmästä Wannabe Battlemage (pk samppanja) ja Eve Ei Tykkää (pk laventeli) syntyi 13.5. neljä poikasta, joista kolme on suklaata ja yksi laventeli. Laventeli oli täysi ylläri, vaikka Battelemagen sisko teki myös sinisiä poikasia taannoin, joten mahdollinen kantajuus oli kyllä tiedossa. Eve ei sen sijaan ollut ps laventeli, vaikka se sellaiseksi oli erään kokeneen kasvattajan toimesta määritelty. Itse olen kyllä koko ajan asiaa epäillyt ja jälleen kerran oikeassa olinkin. Jos Eve nimittäin olisi ps laventeli, olisivat poikaset olleet samppanjoita eivätkä suklaita. No, sainpahan nyt todistettua olleeni itse koko ajan oikeassa ja sain myös ps-kantaja suklaita. ;)

Toistakin syrkkipoikuetta odottelin syntyväksi, mutta sen suhteen ei mennytkään kaikki ihan putkeen, joten eipä ole syrkkejä nyt kuin tämä yksi pienen pieni poikue.

Kiinareita olen myös odotellut syntyväksi, mutta ms valkoinen Tristar Snow White ei tunnu tiihehtyvän millään. Se on nyt kolmesti astutettu eikä tärppää, ei millään. Wannabe Puuttuva Palanen** vaikuttaa myös jääneen tyhjäksi ellei sitten satu synnyttämään nyt ihan parin päivän sisään, mutta eipä se kovin tiineeltä näytä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti