lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kuvia Akan poikasista ja kämpsyasiaa

Tosin jo vanhoja kuvia. Poikaset kuvassa 7vrk, nyt tänään ikää jo 10vrk.


Ei siitä juuri mitään näe, mutta ei ole uusiakaan kuvia tullut otettua, Akka on aika tarkka lapsistaan ja niiden yksityisyydestä. Voisin kuitenkin väittää, että pesässä on ainakin 10 nakkia, joista ainakin yksi on musta kilppari ja yksi norre kilppari. Värimerkillisiä siellä on paljon. Vielä en pysty varmuudella sanomaan, että ovatko keltaisia (uroksia) vai kenties esim. cinnamon kilppareita (naaraita). Viimeksi eilen aamulla olen pesään kurkannut ja silloinkin hyvin pikaisesti, kiitos äitimuorin vartioinnin. Joka päivä niistä näkee vähän enemmän, parin päivän päästä ollaan taas jo hurjasti viisaampia.

Tarkoituksena jättää tästä kotiin normaali kilppari ja keltainen. Lisäksi varauksia on tullut jo kuudesta muusta poikasesta (osa toki riippuen, että mitä sieltä sitten lopulta löytyy), joten ei niitä hirveästi ylimääräisiä sitten olekaan. Mikä on oikein kiva juttu.

Kämpsyjen N- ja O-poikueet alkavat olla luovutusiässä ja niistä on enää kaksi urosta vapaana. Niistäkin on kyselyä tullut, mutta taas muutamaan päivään ei ole mitään kuulunut kyselijästä, joten vapaana ovat vielä toistaiseksi. Urokset taisivat olla väreissä opal, sininen argente, sinibeige, lila fawn ja kotiinjäävä samppanja. Vielä voisi noista siis kaksi poikaa valita itselleen, jo varatut kaksi eivät ole siis värisidonnaisia. Jo varatut tytöt puolestaan ovat opal ja sinibeige sekä opal ja sininen.

P-poikueen mukelot ovat myös jo kolmeviikkoisia ja näyttäisi pesässä olevan myös pienet Q:t. P:t ovat väreiltään 3x sininen argente ja 2x vaaleansininen.

Jos joku on muuten kiinnostunut harmaiden kämpsyjen projektista, niin ottakoot yhteyttä. Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan, että keksityn pelkästään noihin "sinisen sarjan" kämpsyihin ja kun kiinaritkin vievät tilaa, niin asioita täytyy priorisoida. Kiva aloituspakkaus harmaita kämpsyjä täältä löytyisi jollekin innokkaalle siis!

Kaksi kiinankääpiöhamsteripariskuntaa myös yhdistetty eilen, poikasia toivotaan tupsahtavan kolmen viikon päästä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti