tiistai 5. tammikuuta 2016

K-, L- ja M-kämpsyt

Jos niitä kuvia vihdoin. Tosin taisivat jäädä kämpsyjen I- ja J-poikueetkin kokonaan täällä esittelemättä. Kotona on kaksi I-poikueen muksua, sininen argente uros Wannabe Isildur ja opal naaras Wannabe Ingwë. J-poikueesta kotiin jäi normaali uros Wannabe Jiagedaqi. J-poikueeseen ei syntynyt sitä mitä toivoin, eli harmaata, vaikka molemmat vanhemmat olivat kantajia. Poikasten harmaan kantajuus on näin ollen erittäin epävarmaa, mutta täytynee yrittää Jiagedaqi yhdistää johonkin harmaaseen naaraaseen, josko kuitenkin natsaisi... Saa nähdä.

Maailmalle ovat lähteneet myöskin kinkkien kakkospoikueen muksut. Kotiin jäivät pojat normaali Wannabe Kuka Muu Muka ja normaali laikukas Wannabe Se Parhaiten Nauraa. Eipä tainnut näistäkään kuvia täällä näkyä, Facebookin puolella kylläkin.

Mutta, ensin K-poikue yhdistelmästä Wannabe Girion (vaaleansininen) - Lavender's Honda (samppanja). Kuvat ovat huonoja, huonossa valossa puhelimella napattuja.
Neljä samppanjaa. Näille on alustavasti jo kaikille ottaja tiedossa. Vaaleansinistä ei syntynyt lainkaan, vaikka yhtäläinen mahdollisuus siihenkin oli kuin samppanjaan.

Sitten L-poikue yhdistelmästä Light Side (sandy) - Wannabe Ciryandil (opal).Opal, sininen argente, kaksi lila fawnia. Sandyä ei sitten syntynyt, mutta yllärinä tuli sininen argente. Emon ps-kantajuus oli siis yllätys. Sen perusteella olisi voinut tulla myös sinibeigeä, mutta eipä tullut.

Ja vielä M-poikue, yhdistelmä Be Bob (normaali) - Tarinan Blue Onion (vaaleansininen).Sininen, kaksi opalia, kolme sinistä argentea. Näissä vapaita muksuja. Viimeksihän sama pari teki ihan erilaisen satsin, siinä oli normaali, opal, sininen argente, musta ja dove. Vaaleansininen ja argente olivat ainoat, jotka jäivät kokonaan syntymättä odotettavissa olleista väreistä.

Sellaisia täällä. Mitä laitetaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti