lauantai 31. lokakuuta 2015

Kohta kolmeviikkoisia

Eilen otin jokusen kuvan Pisteen poikasista. Laitan tänne tämän saman, jonka julkaisin jo Facebookissa. Ei nyt nappaa käydä kuvia läpi ja leikata ja pienentää niitä. Ehkä joku toinen päivä.

Poikasia on yhteensä kahdeksan (vain kahdeksan!), joista viisi näyttäisi olevan nyt varattuna (aika hyvin siihen nähden, että en ole näitä mainostanut etukäteen missään, eilen vain julkaisin sen kuvan Facebookissa... o.O ) ja joitakin muitakin kyselyitä on tullut. Vapaana kuitenkin vielä ainakin sininen uros ja kaksi laventeli urosta.


Wannabe Ay Ay Ay Mitä Tunnelmaa, lk laventeli uros
Wannabe Ei Ikinä Enää, lk laventeli uros
Wannabe En Kommentoi, lk laventeli naaras
Wannabe Massii Taskut Pullollaan, lk sininen uros
Wannabe Normipäivä, lk laventeli uros
Wannabe On Faija Taas Ylpee, lk sininen uros
Wannabe Peto On Irti, lk sininen naaras
Wannabe Radalla Taas, lk sininen naaras

Isä lk laventeli Lavender's Yerba Mate (lk mu-ke Alkemistin Griffin - lk sininen Lavender's Xiulan), emä lk sininen Alkemistin Kastepiste (pk sininen Alkemistin Fantasmagoria - lk sininen laikukas Little Hustler's Cherry Blossom).

Luovutuksessa nämä murmelit ovat 15.11. alkaen ja kuljetus onnistuu 21.11. Espooseen SHY:n Grand Galaan, josta voisi taas järkkäytyä jatkokyytejä muuallekin Suomeen muiden näytteilleasettajien kyydillä. (Minä en siis henk. koht. ole kuskaamassa yhtään hamsteria sieltä Espoon näyttelystä jonnekin kauemmaksi, kuten eräs kyselijä taisi jo luulla, vaan kyydit täytyy hoitaa muiden näyttelyyn tulevien kanssa.)

Muutoin hamsterit sijaitsevat Pyhärannassa, Varsinais-Suomessa, josta nouto. Hinta on 30€/nenä.
Yhteyttä voi ottaa wannabe@hamsterit.net.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti