perjantai 25. syyskuuta 2015

Poikasia ja muuta lätinää

Meillä ei tällä hetkellä ole poikasia vapaana, mutta Tampereelta löytyisi kahden kasvattini poikasia. Eivät ole siis omia kasvettejani, mutta peräisin kasvateistani.
Yhdistelmä on lk normaali Wannabe In Vino Veritas - pk musta kk Wannabe Paladin. Poikaset ovat syntyneet 17.9.2015.
Värit (ja turkinpituudet) selviävät kun poikaset ovat hieman vanhempia (tällä hetkellä ikää viikon verran). Poikasten mahdollinen värikirjo on melko laaja, mutta varmuudella ainakin mustaa ja normaalia pitäisi olla luvassa. Puolet naaraista kilppareina ja puolet uroksista keltaisina. Saattaa tulla myös pp ja bb värejä mustan ja normaalin lisäksi. Ja tosiaan vielä ne keltaisen variaatiot.
Poikasia voi kysellä anri.siren(at)yahoo.co.uk. Minulta näitä poikasia ei siis kannata tiedustella, vaan suoraan niiden kasvattajalta. :)

.....

Keskiviikkona 23.9. täällä meillä on syntynyt kaksi campbellipoikasta. Sormet ja varpaat ristissä, että edes toinen olisi harmaa. Ovat nimittäin harmaa x normaali (harmaankantaja) -yhdistelmästä. 

Tänään pistettiin myös uusi satsi syrkkejä tilaukseen. Yhdistelmä on lk laventeli Lavender's Yerba Mate - lk sininen Alkemistin Kastepiste. Jos tärppäsi, niin poikasten pitäisi syntyä 11.10. ja luovutus olisi sitten 15.11. Luvassa sinistä ja laventelia.

Kävin tänään myös hakemassa omaan hamsulaani vahvistusta Kirsin luota. Pk kyyhkynharmaa kk Daa Dirlan Dirlan Daa muutti meille. "Dirlan" isä on kasvattini pk samppanja-hunaja Wannabe Oh My Apple Pie. Oikean uroksen kanssa Dirla saanee aikaan samppanjaa sitten aikanaan. Kirsin luokse puolestaan muutti pk keltainen Wannabe Gimub the Meat Hoarder. Siinä on kyllä myös nätti tyttö, vaikka väri ei olekaan paras mahdollinen, mutta muu ulkomuoto sitten vähän sitä korvaa. ;)Siinä vielä kasvattajansa Kirsin ottama kuva Dirlasta.

2 kommenttia:

  1. Ooh, tää Dirla on hurjan nätin värinen <3

    VastaaPoista
  2. <3
    Dirlanille terkkuja!

    Kukka tuntuu viihtyvän myös. Kova neiti juoksemaan pyörässä :D

    VastaaPoista