tiistai 22. syyskuuta 2015

Mössöä nassuun

Pari huonoa kännyräpsyä parin päivän takaa.

Ensimmäisessä kuvassa "örkki-poikueen" tytöt syömässä mössöä (tällä kertaa kananmunat kuorineen-kukkakaali-lehtiselleri-pellavansiemenrouhe-lohiöljy -versio). Kuvat tosiaan pari päivää vanhoja, huomenna nämä poikaset ovat kuusiviikkoisia, kuvissa ehkä 5½ -viikkoisia. Yksi on jo lähtenyt maailmalle, vasemmassa alakulmassa osittain näkyvä Wannabe Pigug Pit Fighter. Muut kolme asustavat vielä yhdessä. Oma koti on tiedossa jo kaikille.Seuraavassa kuvassa saman poikueen pojat kuvattuna samana ajankohtana. Näistä yksi lähtenyt jo tässä vaiheessa maailmalle, Ruovedelle suunnannut Wannabe Snagog Caragor Slayer. Ei muuten ollut ensimmäinen Ruovedelle muuttanut kasvattini. :)
Toinenkin pojista on jo maailmalla, nimittäin Wannabe Kugaluga Dung Collector. Neljä muuta ovat vielä kotosalla. Oma koti on tiedossa jo kaikille.Ja viimeisessä kuvassa sitten vielä Wasabin pojat. Ainoa tyttö on kummallinen, se onnistuu aina karkaamaan kuvista. Tässä poikaset ovat vielä emonsa kanssa, nyt ovat erillään kun tuli tarpeeksi ikää. Oma koti on tiedossa jo kaikille.Seuraavaa kiimaakin tässä taas bongaillaan. Tavoitteena astuttaa lk sininen Alkemistin Kastepiste lk laventeli Lavender's Yerba Matella. Sinisiä ja laventeli poikasia siis luvassa. Ja toiveissa. Iiik.

Kiinaripoikasia meille syntyi sunnuntaina (en muista olenko jo hehkuttanut täällä vai pelkästään Facebookissa?). En ole uskaltanut kurkkia määriä tai muuta. Normaaleita ja laikukkaita odotettavissa.

Loppuun myös pikku avautuminen/loppukevennys. Pitäisi varmaan olla hiljaa, ettei kukaan pahoita mieltään, mutta en taas ymmärrä ihmisten sisälukutaitoa.
Jos ilmoituksessa lukee, että yhteydenotot vain sähköpostilla, niin silti tulee yksityisviestiä. (Kavereilta/tutuilta tämä on ihan ok, mutta ei tuntemattomilta.)
Jos postauksessa lukee melkein ensimmäisellä rivillä, että kaikille poikasille on jo kodit, niin alle tulee kommentti, jossa kysytään onko joku poikasista vielä vapaana.
Hnnngh. Joo, ei ole iso asia (eikä uusi!!) ja varmaan olen taas kakkapää kun nillitän, mutta ihmettelen vain, että eivätkö ihmiset oikeasti lue niitä ilmoituksia lainkaan vai eivätkö vain sisäistä lukemaansa?
Juu, ei muuta tällä kertaa. :D

2 kommenttia:

 1. Lisään nyt vielä sen, että se yksityisviestien kieltäminen ei ole pelkkää kusipäisyyttä. Siihen on ihan syynsä.
  Kyselyitä tulee paljon. Niitä tulee ihan ihme aikoihin. Kun ne tulevat yksityisviesteinä, niin kännykkähän piippaa. Ja kun kännykkä piippaa, se tulee yleensä tsekattua. (Ja tiedän, toisilla se piippaa sähköpostistakin, mutta ei minulla. Ja siihenkin on ihan syynsä.)
  Jos saan chatti-kyselyitä silloin kun olen esim. töissä (ruokatauolla tms.), kaupassa, kaverin luona, lenkillä, geokätköilemässä, ruokkimassa vuohia, siivoamassa hamsulaa, menossa juuri nukkumaan, katson yöllä kelloa puhelimesta tms., niin en todellakaan ala niihin vastamaan, vaikka viesti tulisikin tsekattua. Ja jos niihin ei vastaa heti, ne unohtuvat. Ja usein lukemisen jälkeen ne vielä hulahtavat sinne muut-kansioon, kun kerran tuntemattomilta tulevat, josta niitä varsinkaan ei enää muista katsoa.
  Sähköpostissa ne säilyvät ja voin vastata niihin juuri silloin kun haluan ja minulla on aikaa. Saan myös ne omaan kansioonsa järjestykseen, josta ne löytyvät myöhemminkin jos täyty palata asiaan. Saan jopa merkattua ne lukemattomaksi, jos viestiin vastaaminen vaatiikin hieman enemmän paneutumista enkä juuri viestin lukuhetkellä ehdi novellia kirjailemaan.
  Välillä kyllä tuntuu, että nämä chattiviesteillä lähestyvät haluavat tosiaan vain chattailla eivätkä ole tosissaan mitään oikeasti varaamassa. Kysellään alustavasti ja niin pois päin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen. Hyvä että edes sähköpostiviesteihin muistan vastata jos ne tulee kuitattua tien päällä...

   Poista