lauantai 15. elokuuta 2015

E-campbellit

Tänään tarkistin E-poikasten sukupuolet ja jakauma näyttäisi olevan kolme naarasta ja kaksi urosta. Sinisiä argenteja on neljä ja yksi argente. Kolme sinistä argente naarasta, yksi sininen argente uros ja yksi argente uros. Ihmettelen kovasti, että sinisiä tuli nyt näinkin paljon, ihan sen takia on nyt tuplatkin tulossa, että pelkäsin pukkaavan pelkkää argentea ulos, mutta nyt kävikin näin kivasti. No, katsotaan mitä sieltä toisesta poikueesta sitten tulee, josko siellä olisi jakauma toisin päin...

Nimet ovat
Wannabe Eärendil
Wannabe Éomer
Wannabe Éowyn
Wannabe Eärwen
Wannabe ElendilNäistä on varattuna yksi sininen argente uros. Naaraan tai pari jätän itselleni, joten argente uros ja ainakin yksi sininen argente naaras olisivat vielä vapaana. Juuri ja juuri ovat luovutettavissa Sastamalan näyttelyssä. Vinkvink.

Amylla (lk keltainen Wannabe Amantes Amentes) on myös 3vrk ikäisiä nakkeja pesässään aika kasa. Poikasten isä on UK-tuonti lk keltainen Mischief's Ernest Hemingway*, joten hienoja lk keltaisia poikasia odotellaan. Näitä voi kysellä, jos kiinnostaa poikanen tästä yhdistelmästä.

Lisäksi tilauksessa on toinen satsi syrkkipoikasia (lk sininen laikukas Little Hustler's Caipirol - lk musta kk Wannabe Wasabi), laskettu aika reilun viikon päästä. Tässä satsissa onkin jännittämistä, että mitä värejä sieltä lopulta syntyy!

Myös campbelleita on tilauksessa, tällä kertaa todennäköisesti pelkkää sinistä ja sinistä nauhallista, jotka kantavat ps että sandyä. Pariskunta on ollut nyt vajaan viikon yhdessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti