maanantai 27. huhtikuuta 2015

Helsinki 26.4.2015

Aamulla kello soitti 05.15, matkaan lähdin 05.50. Turussa olin 07.10, josta noukin Marikan kyytiin ja siitä sitten Helsinkiin, jossa oltiin hieman ennen yhdeksää. Mukana piti olla 12 hamsteria, mutta yhden päätin itse jättää kotiin ja yksi taas päätti itse jäädä kotiin. Näyttelypaikalla tosiaan huomasin, että yksi kassissa olevista bokseista on tyhjä ja siitä on kannen pikkuluukku auki... Ensin tietysti käänsin auton aivan paniikissa ympäri ja soitin miehelle ja käskin katsoa kotoa, että josko karkulaista löytyisi.

Olin aivan varma, että se olisi autossa, koska olin aamulla tarkistanut, että jokainen hamsteri on boksissaan. No, hamsteri löytyi kotoa (ja ihmeen äkkiä! mies oli tehokas, mutta siltä täällä kyllä nyt näyttääkin...). Se oli ollut eteisessä kenkien joukossa piileskelemässä. Eteisestä löytyminen tukee sitä, että se tosiaan oli aamulla vielä boksissaan kun boksit tarkistin, mutta oli sitten sillä välin ehtinyt karata, kun roudasin kassit eteiseen ja touhusin hetken aikaa jotain muuta muualla.

Ja mitä parasta, se perhanan elukka on karannut nyt uudestaan yön aikana. Olin tosiaan illalla joskus puoli yhdeksän jälkeen kotona ja mies oli karkulaisen sijoittanut tyhjään (asukeista tyhjään siis) modattuun varastolaatikkoon, jossa ajattelin sen pärjäävän yön yli. Olin aivan poikki ja ajattelin, että kyllä se nyt siinä yön yli pärjää. No, eihän se kansi ollut ollut kunnolla kiinni ja aamulla totesin herran taas livistäneen matkoihinsa...

Aamulla näyttelypaikalla harmitti paljon, että kaksi parasta hamsteria jäi sitten kotiin. Pk samppanja-hunaja Wannabe Oh My Apple Pie jäi kotiin omasta päätöksestäni, se oli loukannut tassunsa juuri sopivasti ja sitten tämä herra Wannabe Kaupungin Tavoitelluin Remonttimies*, joka tosiaan ihan itse päätti jäävänsä kotiin.

Tulokset yllättivät kyllä täysin. Meillä meni erittäin hienosti. Kotiin kannoin 11 ruusuketta, sertin, kuman ja kasan muuta tavaraa, joita yhdistys oli saanut lahjoituksena palkinnoiksi.

Tässä tuloksia, mukana omat elukat sekä muiden omistamat kasvattini:

lk syrkit:
S3 + SERT. Mischief’s Ernest Hemingway, om. Pauliina Lampila
Paras nuori: Wannabe Divide Et Impera, om. Pauliina Lampila
”Paras pää” - Mischief’s Ernest Hemingway, om. Pauliina Lampila
”Parhaat merkit” - Wannabe Ex Visu Amor, om. Saija Kukkohovi

pk syrkit:
S4. Wannabe That’s My Jam, om. Pauliina Lampila

ei-standardi syrkit:
ES3. Wannabe Cinnamonkey, om. Pauliina Lampila
KUMA (kokonaisuus) Wannabe Cinnamonkey, om. Pauliina Lampila

campbellit:
Tuomarin suosikki: Tarinan Amos, om. Pauliina Lampila
”Paras normaali” - Tarinan Adair, om. Pauliina Lampila

ei-standardi campbellit:
ES1. Lavender’s Edgy Eft, om. Pauliina Lampila
Paras nuori: Lavender’s Edgy Eft, om. Pauliina Lampila
”Tulevaisuuden tähti” - Lavender’s Edgy Eft, om. Pauliina Lampila

koe- ja ei-standardien BIS:
BIS3 Eistandardi campbelli - Lavender's Edgy Eft, om. Pauliina Lampila 

lemmikkiluokat:
PLH1. Wannabe Ex Oriente Lux, om. Pihla Jaakola-Siimes
Paras nuori: Wannabe Ex Oriente Lux, om. Pihla Jaakola-Siimes
BIS2 Lasten lemmikki - Wannabe Ex Oriente Lux, om. Pihla Jaakola-SiimesEnsimmäinen syyrianhamstereiden lemmikkiluokan koearvostelu on myös tehty, tykkäsin oikein kovasti arvostella (eipä se juuri marsujen arvostelusta eroa :D) ja mielestäni meni oikein hyvin. Raportti on kirjoitettu ja lähetetty. Ei ole valmistuminen enää ihan hirvittävän kaukana. :)

Uusia tulokkaita tuli peräti neljä. Kaksi kasvattia tuli myös takaisin kotiin, toinen astutuslainasta ja toinen astutettuna, ja yksi kasvatti puolestaan lähti astutuslainaan. Tulokkaista kenties kuvia sitten jossain vaiheessa.


2 kommenttia: