maanantai 1. joulukuuta 2014

Rekisterinumerot

Tämä tuorein poikue on nyt rekisteröity (itseasiassa jo varmaan viikko sitten, vieläkin hämmästelen nykyisen rekisteröijän nopeutta :D) ja taas näkee jänniä tilastoja eri turkkimuunnosten rekisteröinneistä.

HPR-035-14 Wannabe Anonyymi
HPR-036-14 Wannabe Ei Saa Julkaista
HPR-037-14 Wannabe Ei Saa Kertoa

HPS-037-14 Wannabe Salamyhkäinen

HPSR-003-14 Wannabe Huippusalainen
HPSR-004-14 Wannabe Salassapidettävä
HPSR-005-14 Wannabe Syystäkin Salattu
HPSR-006-14 Wannabe Salaperäinen

HLR-022-14 Wannabe Vaiettu Salaisuus
HLR-023-14 Wannabe Salassapitovelvollinen
HLR-024-14 Wannabe Salarakas

Tästä voisi päätellä, että pitkäkarvaiset rexit ja lyhytkarvaiset rexit ovat määrissä melko lähellä toisiaan (pkr 37kpl ja lkr 24kpl tähän mennessä tänä vuonna rekisteröity). Hieman ehkä yllättävää, että pitkäkarvaisia satiineita on tasan sama määrä kuin pitkäkarvaisia rexejä (se 37kpl). Mutta voisi päätellä, että pitkäkarvaiset satiini rexit ovat hyvin harvinaisia, koska jos niitä on tänä vuonna rekisteröity kuusi ja niistäkin neljä on minun. :D

Tämä oli siis hassu poikue, kun tässä ei ollut yhtään tavallista (ei-rex, ei-satiini) pitkistä eikä lyhkistä. (Eikä kyllä satiini lyhkistäkään. Tai satiini rex lyhkistä. :D) Rexien määrä yllätti kyllä. Toiveena oli kyllä rex, osittain juuri siksi tämä yhdistelmäkin tuli tehtyä. Värit eivät ihan menneet tilausten mukaan. Olisin suklaata ja cinnamonia itselleni toivonut, mutta kotiin jäi sitten ruoste ja norre. Cinnamonin sain muuta kautta hankittua ja tilauksessa on suklaata nyt sitten toisesta yhdistelmästä.

Poikueesta on vapaana ainoastaan enää pkr ps seepianharmaa uros Wannabe Ei Saa Julkaista. Olen kyllä pohtinut senkin jättämistä kotiin, tilaa kun olisi.Voisihan sitä katsoa, että millainen pojasta kehittyy. Ja varmasti kuitenkin joku pitkis rex urosta haluaa jossain vaiheessa lainaankin... Hopeahan se on, mutta ei se välttämättä ole aina miinus. Voisin kyllä haluta ihan vaikka kokeilumielessä tehdä poikueen hopeanharmaitakin... ;)


edit. Olen näköjään unohtanut julkaista tämän, joten julkaistaan nyt vähän jälkijunassa.
Poikaset täyttävät huomenna 5vko ja ensimmäinen niistä lähtee suureen maailmaan kun sitä huomenna tullaan hakemaan. :3 Keskiviikkona lähtee maailmalle seuraavat viisi poikasta. Ja kaksi muutakin vielä tällä viikolla. Yksi sitten vähän myöhemmin ja kaksi jää kotiin. Äkkiä se aika kuluu.

Kaikki poikaset ovat siis varattuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti