keskiviikko 12. marraskuuta 2014

14vrk poikaset, part II

Tässä vielä kuva koko konkkaronkasta, kuva otettu eilen illalla/yöllä.


Löytyihän sieltä vielä yksi seepianharmaakin, joten poikasten lukumäärä on nyt sitten 11.

Alustava kokoonpano näyttäisi tältä;

norre rex naaras
norre rex uros
ruoste rex uros
seepianharmaa rex naaras
ps seepianharmaa rex naaras
ps seepianharmaa rex naaras
ps seepianharmaa rex uros
musta rex uros
vaalea ps naaras (ainoa ei-rex)
vaalea ps rex naaras
vaalea ms rex uros

Ja osa vielä satiinina.

Nuo vaaleat ovat vähän mysteereitä, varsinkin tummasilmäinen uros. Itse epäilen kyllä, että se on creme tai karamelli, mutta toisaalla on sanottu, että ei voi olla ja tarjottu mm. samppanjaa tilalle. Hmph. Hieman itseäni huvittaa se, että aina kun jossain joku kysyy jostain oudon värisestä poikasesta, niin heti muutama ihminen on tarjoamassa väriksi samppanjaa, vaikka itse ainakin näen perssilmälläkin, että ei se mikään samppanja ainakaan ole. Ja puhun tässä nyt ihan yleisesti noista Facebook- ja foorumikeskusteluista.

Vaaleista punasilmäisistä toinen on todennäköisesti hopeakyyhkynharmaa ja toinen ehkä kuitenkin ps seepianharmaa, jolla vaan on todella olemattomat merkit. Täytyy seuraavan tsekkauksen yhteydessä taas yrittää katsoa.

Nämä tosiaan nyt vaan alustavat arviot, kasvattaja pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. :D Tänään jo nimittäin katselin, että olisiko yksi ps seepianharmaa kuitenkin rs seepianharmaa, sen verran tummemmalta näytti kaverin rinnalla. Pesämökissä köllöttelivät kun kurkin, niin en viitsinyt ottaa käteenkään lähempää tutkimusta varten. Noh, aika näyttää.


2 kommenttia:

 1. No huh ku sitä rexiä tuli roimasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollista toki on sekin, että aloin jo näkemään kikkuraa siellä, missä sitä ei ollut. :D
   Kaikilla ei ollut mitään ihan tosi säkkäräkikkaraa viiksissä, mutta kuitenkin oli kyllä selkeä ero sa siihen yhteen ainoaan, jolla on ihan piikkisuorat viikset.

   Poista