sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sintti on tiine!

Sintti on tiine! Sintti on tiine! Nyt ei voi enää erehtyä, masu on jo sen kokoinen.

Toivottavasti kaikki menee kuin Strömsössä ja saadaan pesällinen terveitä, nättejä poikasia. :3

Yhdistelmähän on pks normaali Barbababa - lkr seepianharmaa Absinthe. Voinee kuulostaa aika erikoiselta siihen nähden, että meikähän kuulemma kasvattaa suklaata ja samppanjaa, mutta kyllä tässäkin joku pointti on. Alunperin Sintille oli olemassa toinen sulho, pk ruoste Picus Koskisen Sauli, mutta Saulilta löytyi rintalastapiikki, joten enpä taida sitä uskaltaa käyttää. Harmi sinänsä, Sauli kun oli melkolailla ulkolaista alkuperää suvultaan...

No, anyway, ainakin varmasti tästä yhdistelmästä olisi mahdollista tulla norrea, seepianharmaata, mustaa ja hopeamustaa.
Jos Babsu kantaa ruskeasilmäisyyttä (Sintti kun sitä varmasti kantaa), niin sitten voisi tulla myös ruostetta, rs seepianharmaata, suklaata ja hopeasuklaata. Jos molemmat kantavat punasilmäisyyttä niin sitten myös cinnamon, ps seepianharmaa, kyyhkynharmaa ja hopeakyyhkynharmaa ovat mahdollisia. Jos jos molemmat edellä olevat ehdot täyttyvät, niin sittenhän on mahdollisuus myös oranssiin, samppanjaan ja hopeasamppanjaan. Olisi kyllä jo melkoinen tuuri, jos tällaisesta yhdistelmästä putkahtaisi samppanjaa ulos...

Ja sitten on vielä ystävämme (not) creme. Jos kävisi niin huonosti, että molemmat cremeä (ja edellä mainittuja) kantaisivat, niin sittenhän voisi ulos tulla vielä sellaisia värejä kuin creme, karamelli, ps creme, luonnonvalkoinen ja hopeavalkoinen.

Turkinlaadut. Pitkistä, lyhkistä, satiinia, ehkä jopa mahdollisesti rexiä.

No. Katsotaan mitä tulee. Jännityksellä odottaen. Ja kaikkihan nämä mainitut kantajuudet ovat mahdollisia. En siis vetänyt niitä päästäni vain huvin vuoksi.

(Tuloksena varmaankin 13 mustaa poikasta.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti