keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Uskomatonta, mutta totta...

Törmäsin tänään tietoon, että toissapäivänä Porin Herkkutassuun viemäni kasvattamani lyhytkarvainen samppanja syyrianhamsterinaaras on varastettu sieltä tänään! :o

Uskomatonta. Keskellä kirkasta päivää hamsteri katoaa terraariostaan. Miten jollakulla on pokkaa? Tai miten ei voi olla varaa siihen hamsteriin, kun se täytyy varastaa?

Samalla kertaa vein kyseiseen paikkaan toisenkin samanlaisen (lk samppanja) naaraan, joka onneksi oli jo eilen löytänyt itselleen oman kodin ihan laillisia teitä.

Melko järkyttynyt fiilis on kyllä nyt, miten tällaista voi tapahtua? Missä mahtaa pieni avuton hamsteri tällä hetkellä mennä? Pahaa pelkään, että huonosti käy pienelle, jos joku tyhmä ja itsekäs pikkulapsi on sen sieltä mukaansa napannut salaa, kun ei ole äidiltä lupaa saanut. Ties mitä poloiselle hamsterille jatkossa käy... (Tämä siis ensimmäinen skenaario mitä mieleen tuli, tokihan joku raavas mieskin sen on sieltä voinut käydä nappaamassa...)

:(


3 kommenttia:

  1. Toivottavasti pikku ressukka löytyisi ehjin nahoin pian <3 ;(

    VastaaPoista
  2. Siis miten joku voi olla noin törkeä? Tai sitten ei vaan ole älli riittänyt ymmärtämään että niistä on tarkoitus kysyä lupa ja maksaa yms. :( Toivottavasti pikkuinen löytyisi vielä!

    VastaaPoista