tiistai 6. toukokuuta 2014

Talvikoita vaihteeksi

Aktivisti
Destiny Islands

Aktivisti ja Destiny
 Siinä meidän talvikkopari. Aktivisti on aika möhkäle, kuvista ei sitä oikein näe. Näyttävät aika sopusuhtaiselta parilta viimeisessä kuvassa Destinyn kanssa, mutta Aktivisti taitaa oikeasti olla puoliksi vielä purujen alla... :D

Muuten en kyllä tiedä mitä näiden talvikoiden kanssa teen, ei vaan oikein resurssit riitä kaikille lajeille. Lisäksi kun Goldilock's Melodian suvussa ilmeni diabetes-epäilyä, niin siinä meni sekin eläin sitten. Kyllähän Melodia ehti saada yhden ainokaisen poikasen Goldilock's Klaustrofobian kanssa ja pikkuinen alkuvuodesta syntynyt Biokemisti asuukin yhä sulassa sovussa emonsa kanssa yhdessä.

Yhteensä meillä asustaa tällä hetkellä siis seitsemän talvikkoa, kaksi omaa kasvattia (Aktivisti, Biokemisti) ja molempien molemmat vanhemmat (G. Melodia, G. Klaustrofobia, G. Macchiato ja G. Pohjanpoika) sekä Destiny Islands.

Ovat nämä niin veikeitä pallukoita ja erityisesti tuo safiiri on värinä lähellä sydäntä ja projektina helmiäissafiiri kutkuttaa, mutta, mutta... No, katsotaan nyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti