perjantai 4. lokakuuta 2013

Syrkkipoikue 2, "loppuunveto"

Syrkkipoikue numero kaksi näyttäisi nyt kokonaisuudessaan löytäneen omat ihmisensä. Neljä naarasta on vielä kotona, mutta kaikki ovat varattuja. Kaksi lähtee huomenna kohti maailmaa ja kaksi viimeistä sitten kahden viikon päästä.

Poikasten sijainnit (tai tuleva sijainnit) näyttävät siis kutakuinkin tältä;
lk ps creme uros Gnocchi --> Roudan hamsula
lk ps creme uros Maccheroni --> Minna P., Tarvasjoki
lk ps creme naaras Tagliatelle --> Carolan välityksellä Tanskaan
lk cinnamon naaras Cannelloni --> Anni L., Lohja
lk cinnamon naaras Farfalle --> Tuuli P., Tampere
lk cinnamon naaras Fusilli --> Merja K., Helsinki
lk cinnamon naaras Penne Rigate --> Eevi H., Helsinki

Yllättävän kivuttomasti kaikille löytyi koti (verrattuna viime poikueeseen, tässä taisi olla kivammat värit?). Kyselyitä, jotka eivät syystä tai toisesta johtaneet kuitenkaan omistajanvaihdokseen asti, tuli todella paljon. Yksi peruutus saatiin tähänkin poikueeseen varausmaksusta huolimatta. Punaiset silmät tuntuivat olevan kauhistus monelle kyselijälle, vaikka kuinka koitti selittää, että luovutusikäisenä silmät ovat jo niin tummat, että peruslemmikinomistaja ei varmasti edes huomaa niiden punaista häivähdystä... Monelle myös 50km hakumatka on aivan ylitsepääsemättömän pitkä.

Huomasin myös foorumilta, että kasvattini lk musta uros Absolutiivi on saanut jälkikasvua! Jälkikasvu oli tehty cinnamon naaraan kanssa ja siellä näytti olevan joukossa myös yksi samppanja! <3 Poikasia oli yhteensä 14. Muuten siellä näytti olevan mustaa, normaalia, cinnamonia, kyyhkynharmaata, oranssia ja ruostetta. Aika kaikenkirjavaa sakkia siis. Miksikö intoilen? No siksi kun omakasvattini on lisääntynyt! Whiii. :D


2 kommenttia:

  1. kattelin minäkin, että oli saanu tuo mun kasvatti jälkikasvua :D

    VastaaPoista