tiistai 22. lokakuuta 2013

Suunnitelmia

Olen tässä miettinyt ja pohtinut, että minkä kolmesta uroksestani kanssa yhdistäisin tuon meidän ihastuttavan lk hopeablondi (ps hopeanharmaa) naaraan, "Blondin".

Vaihtoehtoina olisi lk hopeamusta Kuuhullu, pk suklaa Picus Antti Tuisku ja lk kyyhkynharmaa Superlatiivi.

Kuuhullun (kantaa rs ja ps) sekä Tuiskun (kantaa ps) kanssa tulisi ulos puhtaasti laskelmien mukaan normaalia, hopeanharmaata, rs hopeanharmaata, ps hopeanharmaata (hopeablondi) ruostetta, cinnamonia, oranssia, mustaa, hopeamustaa, kyyhkynharmaata, hopeakyyhkynharmaata, suklaata, hopeasuklaata ja samppanjaa sekä hopeasamppanjaa.
Superlatiivin (kantaa rs) kanssa mahdollisuus olisi cinnamoniin, oranssiin, samppanjaan ja kyyhkynharmaaseen.

Tokihan aina todellisuus on tarua ihmeellisempää eikä näitä kaikkia värejä varmasti samaan poikueeseen edes tule (kun ei voi edes tietää tuleeko poikasia 2 vai 15), mutta tosiaan ihan näin teoriassa. Saattaahan sieltä tupsahtaa vaikka koko poikue hopsuja.

Mutta täytyy jäädä pohtimaan. Kahta poikuetta en halua samaan aikaan, joten Blondi (toivottavasti) saa lapsensa sitten, kun Elviiran pienokaiset ovat jo hieman isompia.

Seuraavaksi täytyy alkaa pohtimaan mitä Terminatiivin kanssa. Tällä hetkellä ainoa vaihtoehto Tertulle on Kuuhullu, koska Tuisku on sen isä ja Superlatiivi veli. Jos jollakulla olisi myydä tai lainata rs uros, joka kantaa ps tai ps uros, joka kantaa rs tai sitten hamsteri, jolta löytyy geeneistään sekä bb että pp eli se on sekä rs että ps, niin vinkatkaa ihmeessä. Musta taustakaan ei olisi pahitteeksi, että myös se pikku a sieltä löytyisi. Ei Kuuhullukaan huono vaihtoehto ole, mutta en tietentahtoen tahtoisi tehdä suvuista kovin ahtaita jatkoa ajatellen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti