torstai 26. syyskuuta 2013

Lahjakortti kasvatin ostajalle

Minullahan on nyt kohta vuoden verran (marraskuun 2012 alusta) ollut yhteistyösopimus Candycane-eläintarvikenettikaupan kanssa, että minä mainostan täällä Candycanea (mm. kuva ja linkki löytyy tuolta sivupalkista) ja vastineeksi kaikki kasvattieni ostajat saavat 5€ lahjakortin kyseiseen liikkeeseen. Ja sen lisäksi minun pitäisi saada sieltä itselleni yllätyspaketti kerran vuodessa, kohta siis pitäisi varmaankin ilmaantua pakettia taas. :) Alunperinhän tämä sopimus tehtiin koskemaan marsukasvatustani, mutta laajennettiin koskemaan myös hamstereita.

Tämä ei liity nyt mitenkään epäluottamukseen Candycanea kohtaan tai mitään, mutta kiinnostaisi tietää, että onko lahjakortti tullut perille kaikille kasvattini ostajille? Tietenkin niille, jotka ovat kasvattini minulta ostaneet sen jälkeen, kun yhteistyöstä on Candycanen kanssa sovittu.

Olen tässä siis alkanut miettimään, että tulevatko nämä lahjakortit perille ihmisille. Ne kun saattavat mennä roskapostin joukkoon tms. Kaikille en myöskään varmasti ole muistanut etukäteen tästä mainita, että lahjakortti olisi tulossa, niin ehkä ihmiset eivät edes tajua miksi kyseinen lahjakortti yhtäkkiä sähköpostiin tulee. Niin vähän ainakaan palautetta tulee ihmisiltä myöhemmin, että hei tämä oli kiva juttu, kiitos. Enkä tarkoita tätä niin, että kaipaisin tästä erityisiä kiitoksia, mutta olisi tosiaan kiva tietää, jos olet tai varsinkin jos et ole lahjakorttia saanut!

Alle vielä listaus, keille kaikille hamsterikasvattini uusille omistajille olen lahjakortin pyytänyt. Jos et ole sitä saanut, otathan yhteyttä minuun. Koodin saaneetkin voisivat kommentoida vaikka tähän postaukseen! :)


Jemina L. (robopari A-poikueesta)
Paula S. (robopari A-poikueesta)

Marjo S. (robot Bloody Mary ja Between the Sheets)
Jonna K. (syrkit Partitiivi ja Nominatiivi)
Maria K. (syrkki Genetiivi)
Marika V. (syrkki Absolutiivi)
Maria H. (robot Banana Ivanov ja Caipirinha)
Jenni H. (robot Akkuhappo ja Caipiroska)
Heidi K. (syrkki Gnocchi)


Sukunimet sensuroitu, jos kyseiset henkilöt eivät niitä halua esille, vaikka se toisaalta voisi jonkun tuodakin tänne Googlen avulla, jos joku vaikka googlaa omaa nimeään... En tiedä moniko näistä henkilöistä tätä blogia lukee, mutta toivottavasti tämä nyt jotain kautta edes tavoittaa kyseisiä ihmisiä. Jos puutut listasta ja olet kasvattini ostanut marraskuun alun 2012 jälkeen, niin siitäkin saa vinkata. Ja tämähän koskee siis vain omia kasvattejani, ei muita myymiäni hamstereita.

Syrkkien kakkospoikueesta on poikasia vielä lähtemättä maailmalle. Syrkkien ykköspoikueesta ja robojen C-poikueesta meni suuri osa poikasista eläinkauppaan, joten näille on lahjakorttia lupaa, vaikka uusi omistaja löytyisikin jostain.

Samasta aiheesta postaus marsublogini puolella.

Ps. Huomatkaa myös Candycanen pakettirinki! Itse osallistuin edelliseen pakettirinkiin ja voin suositella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti