keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pikkusyrkit (vihdoin) maailmalla

Ensimmäinen syrkkipoikue on nyt kokonaisuudessaan maailmalla, lukuunottamatta urosta ja naarasta, jotka jäivät kotiin. Tänään vein loput viisi poikasta Skanssin Faunattareen Turkuun, kun sieltä kysyttiin poikasia. Poikasten viemisestä eläinkauppaan ollaan varmasti montaa mieltä, itse tekisin niin mielelläni heti poikasten tullessa luovutusikään, ettei itse tarvitsisi myydä yhtäkään poikasta. No, ehkä pientä liioittelua, mutta kuitenkin. Joka tapauksessa ensi kerralla pyydän varausmaksun varmasti ihan jokaiselta ihmiseltä, jota en ennakkoon tunne, sillä tämä poikue koetteli jonkin verran hermoja parin "eipäs, juupas-varaajan" kanssa.

Tässä vielä poikue nimineen (en varmaankaan ole listaa täällä vielä julkaissut?) ja uusine sijainteineen;

Absolutiivi, lk musta uros (Marika Viinikainen, Helsinki)
Superlatiivi, lk kyyhkyharmaa uros (jäi kotiin)
Oppositiivi, lk kyyhkyharmaa uros (Satu Santala, Raisio) (Faunatar Skanssi, Turku)
Nominatiivi, lk kyyhkyharmaa uros (Jonna Keränen, Nokia)
Partitiivi, lk kyyhkyharmaa uros (Jonna Keränen, Nokia)
Akkusatiivi, lk musta naaras (Faunatar Skanssi, Turku)
Abessiivi, lk musta naaras (Faunatar Skanssi, Turku)
Genetiivi, lk musta naaras (Maria Kylä-Heiko, Laitila)
Terminatiivi, lk musta naaras (jäi kotiin)
Ablatiivi, lk kyyhkynharmaa naaras (Salla Meskanen, Uusikaupunki) (Faunatar Skanssi, Turku)
Adessiivi, lk kyyhkynharmaa naaras (Faunatar Skanssi, Turku)

Olisi kiva joskus kuulla näistä Faunattareen päätyneistä poikasista. Rekisteripaperit saivat mukaansa, joka ainoa, joissa ovat yhteystietoni, joten toivottavasti uudet omistajat ottavat yhteyttä. :)

Nyt kun edelliset saatiin maailmalle, niin voisi toteuttaa seuraavan yhdistelmän. Suunnitelmia on paljon, mutta osan toteutan vasta Lempäälän näyttelyn (17.8.) jälkeen, että saan vielä  nuo naaraat näytille. Tarkoitus olisi siis hakea lk cinnamon "Putta"-neidille sulho Roudan hamsulasta. Uroskin on lk cinnamon, odotettavissa on ainakin cinnamonia ja ps cremeä. Putta kantaa lisäksi pitkäkarvaisuutta ja rexiä, joten katsotaan mitä sieltä tulee. Tähän hätään en tiedä kaikkia uroksen mahdollisia kantamisia, mutta eivätköhän nekin selviä.

Muita suunnitelmia on yhdistää lk hopemusta uros Kuuhullu (i. lk hopeasamppanja, e. lk hopeanharmaa kk) kahden eri naaraan kanssa. Toinen on Venäjän tuonti pks samppanja Beuty-full Viena ja toinen lk hopeablondi Ovela Omenavaras (i. lk suklaa, e. pk hopeablondi). Josko saataisiin sitä samppanjaakin ihan oikeasti ulos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti