sunnuntai 12. toukokuuta 2013

PiNa 11.5.

Käytiin eilen PiNan näyttelyssä Lempäälässä. Aamulla herätys 06.00, lähtö Raumalta 7.30 ja kotona olin jälleen siinä 20.00 aikoihin. Ihan ok pituinen näyttelypäivä vielä siis. Mukana oli neljä hamsteria ja kolme marsua (jotka olivat pääasiallinen syy reissuun).

Piippokeskus on muuten näyttelypaikkana aivan perseestä, jos näin voi sanoa. Ja kyllä voi. Boksien raahaaminen kolmanteen kerrokseen on aivan täyttä tuskaa. Pari hamsteriboksia ei nyt tuota tuskaa, mutta marsut ja niiden tarvikkeet (esim. näyttelylaudat) ovat jo aivan toinen juttu.

Hamsuilla meni ihan kivasti. Neljä syrkkiä oli siis mukana, joista jokainen oli EH ja sai jonkun palkinnon. Oli hieman vaikea seurata mistä niitä tuli, koska marsuni olivat arvostelussa samaan aikaan kun hamstereiden palkintoja jaettiin. Ilmeisesti Tarmo sai jonkun erikoispalkinnon (isompi keltainen ruusuke) "hassu hamsteri" tms. kun oli esitellyt tuomarille pissaamistyyliään. :D Muut saivat ilmeisesti kuman kokonaisuudesta (pienempi lila ruusuke). Sain sen mitä halusinkin, arvioinnin hamstereiden kunnosta enkä itsekään ihan väärässä omien aatoksieni kanssa ollut asian suhteen. :)

Eilen yritettiin myöskin astuttaa Alliinaa (Yökyöpelin Usvatalvikki, lk kyyhkynharmaa) Villahousulla (Picus Antti Tuisku, pk suklaa). Saa nähdä, tärppäsikö... Tästä yhdistelmä siis poikasia varattavissa kiinnostuneille.

Pariviikkoiset robopoikaset kirmaavat menemään pitkin asumusta. Näistäkin saa pistää kyselyitä tulemaan, näillä näkymin pidän valkoisen lakillisen uroksen ja yhden laikukkaan naaraan eli kaksi normaalia ja neljä laikukasta naarasta varattavissa! Kysellä voi wannabe.marsut@gmail.com.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti