maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusia nakkeja

Casablanca teki tänään (eilen) sitten toisen satsin nakkeja. 20 päivää väliä näillä kahdella poikueella. Nyt nakkeja on viisi, innolla odotan onko laikukkaita enemmän tällä kertaa. Vahingossa nämäkin näin, kun varovasti kurkkasin kun alkoi pesästä kuulua erilaista ääntä kuin yleensä. Edelliset poikaset eivät ääntä pitäneetkään ja jäivät siksi aluksi huomaamatta.

Taitaapi kaikki norret tulla myyntiin tuosta A-poikueesta sittenkin, jätän tästä toisesta poikueesta kaikki mahdolliset laikukkaat kotiin. Ensimmäisessähän niitä oli vain yksi. Parin viikon päästä Sastamalan näyttelyssä näitä vanhempia poikasia voisi sitten jo luovutella, jos vaikka joku marsututtava on kiinnostunut ihanaisista normaalin värisistä robolapsista. Tai joku muu, joka sieltä voisi tulla hakemaan.

Mieheni nimesi uudet hamsterit. Yökyöpelin Usvatalvikista tuli Alliina ja eläinkauppa-robosta Deodorantti-agentti. Deodorantti-agentti tulee varmaankin olemaan kutsumanimeltään sitten Dödö. Sain kuin sainkin yhteyden Dödön kasvattajaankin, mutta kovin nihkeästi sain mitään tietoja. Sukutietoja ei ole ja kovin vaikea oli saada tietää edes vanhempien alkuperää. No, luultavasti eivät ole mitään sukua näille omilleni kuitenkaan.

Alliina on kova tyttö rääkymään. Kuulostaa lähinnä kiroilulta. Melkoinen saippuapala muutenkin, aivan täysin erilainen kuin Tarmo.


Unirytmini on muuten näköjään muuttunut melkoisen hamsterimaiseksi... Ainakin jos näitä blogipäivityksien aikoja on katsominen.


Ja missä vaiheessa olohuone muuttui hamsulaksi?? No, eivät ne siinä pysyvästi ole.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti