sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Yhdistettyjä pareja

Tänään siivosin boksit ja samalla muuttelin vähän järjestystä ja yhdistelin pareja.


Tälläinen se hylly siis on, josta blogin nimikin tulee. :D Kirjaimellisesti hyllyllinen hiiriä, lisääkin toki mahtuisi. Nuo lattiatasossa olevat isot boksit ovat kaikenlisäksi tyhjiä, kuten myös toiseksi ylimmällä hyllyllä oleva labrahäkki, joka on ainoastaan synnytysosastona toiminut. Lisää bokseja tosiaan mahtuisi ja lisää niitä hieman kaipaisinkin..

Mutta niihin pareihin. Yhdistin yhden ssp x pew parin himmyjen toivossa. Rasittavaa, kun  naaras kiljuu kuin syötävä. Niin se kiljui viimeksikin, kun oli ensimmäistä päivää uroksen kanssa. Drama queen, mikä drama queen..

Lisäksi yhdistin useammankin rw-parin. Dove rw naaras meni yhteen ba rw uroksen kanssa. Lisäksi samaan boksiin päätyi toinenkin naaras, ba rw. Omakasvattini d rw uros puolestaan sai tyttöystäväkseen ag rw naaraan. Tässä vaiheessa väreillä ei ole niin suurta merkitystä, kuviota kaipaan lähinnä. Mikä vaan väri melkein kelpaa siis. :D

Minulla on nyt ainakin kolme, ellei neljäkin, täysin turhaa urosta. Täytyisi päästä niistä eroon tai alkaa harrastamaan pet-näyttelyitä, jolloin niistäkin olisi jotain hyötyä. :D

Laskin muuten hiireni tänään. Niitä on 19. Aika vähän. Lisäksi noista yhdeksästätoista on myynnissä kolmen naaraan lauma ja periaatteessa nuo kaikki mainitsemani neljä urosta saisi ihan vaikka hakea täältä pois kuka haluaa. :D Kivoja poikia, mutta turhia tilanviejiä.

Lisäksi mietin, että pitäisinkö tätä poikaa vai en;Kuvat on huonoja.. Salamalla (alempi kuva) pointit haalenee ja ilman salamaa (ylempi kuva) ei tarkennus oikein toimi, kun valo on niin huono.. Mutta kuitenkin. Pitääkö vaiko eikö pitää, oma silmä ei oikein sano mitään. Täytyisi koittaa ottaa joku päivä luonnonvalossa kuvaa ilman salamaa ja kysyä vaikka foorumilla viisaampien mielipidettä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti