sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kallhäll

Tulipahan käytyä taas Kallhällissä. :)

Perjantaina lähdettiin iltalaivalla ja tänään sunnuntaina oltiin aamulla takaisin Turussa. Erittäin mukava, hauska, mahtava, ihana ja loistava reissu hyvässä seurassa. Oli hyvää ruokaa ja sitä oli vähintäänkin riittävästi ja shoppailukin pysyi ihan järkevissä rajoissa (muumimukeja tuli roudattua kyllä ihan riittävästi, kun tilauksia niistä vaan sateli :D ). Nukuttuakin tuli huomattavasti paremmin kuin viimeksi. :D


Näyttelyssä meni hyvin. Kasvateistani Wannabe Puuttuva Palanen sai sertin, oli paras kiinari ja BIS3. Toisella tuomarilla Wannabe Frontside Ollie sai sertin, oli paras kiinari ja BIS4. Olin todella yllättynyt varsinkin Palasen menestyksestä, se on kuitenkin laikukas! Mukana oli myös kaksi muuta laikukasta, joille ei ykköstä kummenpaa arvostelua tullut. Kämpsyjäkin oli mukana ja ykköstä pukkasi ja yksi kuma, mutta ei mitään sen kummenpaa. Sinänsä ei yllättänyt, koska tiesin opalieni olevan hieman hailun värisiä. Kotiin jäi paljon parempia sinisiä argenteja, mutta etukäteen yhdistyksen sivuilta tarkistaessa näytti, että sininen argente (ja mm. vaaleansininen) eivät ole standardivärejä, joten en niitä ottanut mukaan. Harmitti sitten luettelosta huomata, että olivathan ne. Varsinkin kun Petrallakin olisi ollut kotona oikein kiva sininen argente kasvattini, joka olisi kiva ollut saada mukaan.

Maailmalle lähti yhteensä seitsemän kämpsyä ja yksi kinkki, takaisin päin tuli yksi syrkki, yksi kinkki, yksi kämpsy ja kolme talvikkoa. Oho.

Kuvia ei tähän hätään ole enempää kuin tuo ruusukekuva, mutta on kyllä ihan perhanan nätit ruusukkeet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti