lauantai 8. elokuuta 2015

Taas syrkkipoikasia tilauksessa

Taas laitettiin satsi syrkkipoikasia tilaukseen. Näillä astutetuilla naarailla on nyt sitten 11vrk eroa lasketussa ajassa, joten babyboomia pukkaa, jos molemmat ovat tiinehtyneet. Wannabe Amantes Amentes, tuttujen kesken Amy, jolla 16 päivä tulee täyteen neljän päivän päästä tiistaina ja Wannabe Wasabilla sama koittaa sitten sitä seuraavan viikon sunnuntaina, jos en nyt ihan väärin laskeskellut...

Tänään toivottavasti siis saivat alkunsa poikaset yhdistelmästä lk sininen laikukas Little Hustler's Caipirol - lk musta kk Wannabe Wasabi.

Odotettavissa ainakin mustaa, mustaa kilpparia ja musta-keltaista. Kaikkia toki myös laikukkaana.
Jos tuuri käy, niin sitten tulee myös sinistä, mikä vähän niinkuin oli koko tämän yhdistelmän idea. :D Jos planeetat ovat siis kohdillaan, niin silloin syntyisi myös sinistä, sinistä kilpparia ja sininen-keltaisia.
Suklaatkaan (ja tämän myötä tietenkin myös laventelit, jos sitä sinistä sattuisi tulemaan...) eivät ole poissuljettu vaihtoehto, tosin Wasabilla on ihan yhtä iso (tai siis pieni, 25%...) mahdollisuus kantaa suklaata kuin sinistä, joten saapi nähdä mitenkä todennäköisyydet tällä kertaa toimivat... 


Jos sinisiä ei synny, niin saanpahan sitten ainakin täysin uutta verta keltaisiini Caipin myötä, harvemmin keltaisissa linjoissa kuitenkaan taitaa näkyä sinistä saksantuontia? :D Ja toki nätti musta vkkk kelpaisi myös kotiin jätettäväksi!

Pitäisikö pistää arvauskisa käyntiin, että minkä värisiä poikasia sieltä lopulta tulee? ;)

Isän isä on laventeli, joten isä tosiaan kantaa sitä ruskeasilmäisyyttä. Emän isä on keltainen, jonka isä on sininen ja emän emä on kyyhkynharmaa vn, jonka emä on samppanja, joten täältä siis tulevat nämä 25% mahdollisuudet sinisen ja rs-kantajuuksiin. 

Itse uskon, että sieltä tulee pelkkiä mustia (pessimisti ei pety), mutta toivossa on hyvä elää. Josko vaikka tulisi niitä sinisiäkin. Jos sieltä ylipäätään jompaa kumpaa tulee, sinistä tai suklaata, niin se on sitten kuitenkin se suklaa, joka pukkaa läpi. Täydellistähän olisi, jos tulisi laventeliakin, mutta niin hurjia toiveita en uskalla elätellä lainkaan. :D

Kämpsyjä meillä syntyi torstaina 30.7. eli ovat nyt jo reilun viikon vanhoja. Pesässä näyttäisi olevan sinistä argentea ainakin, jee! Jos en nyt ihan hirveästi valehtele, niin luulen, että pesässä on viisi poikasta, kaksi argentea ja kolme sinistä argentea. 
 
Sastamalan näyttely lähestyy myös hurjaa vauhtia, enää kolme viikkoa. Lähtijöitä mietin pari päivää sitten ja alustavasti olisi 15 hamsteria lähdössä mukaan. Hups.

Hamsulapäivitystäkin tulossa jossain vaiheessa, on tullut hieman rymsteerattua parina viime päivänä nimittäin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti