sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ernestin ja Amyn poikaset 11vrk

Pieni sneak peek Amyn pesään.


Kuva on tumma ja epätarkka, mutta se on pikainen kännyräpsy pesän suuntaan sillä välin kun Amy lähti murkinoimaan. Mutta kyllä siitä jotain silti selviää... Nimittäin se, että siellä on jotain muutakin kuin pelkkiä keltaisia! OMG!

Tuo etualalla oleva muksu on aika selkeästi mielestäni musta-keltainen. Ernestin isän emä on kyllä musta-keltainen, mutta en silti odottanut poikueeseen kuin pelkkiä keltaisia. No, näköjään siellä on sitten mu-kejakin. Onko se hyvä vai huono, sitä en tiedä. :D Amyhan kantaa sekä mustaa, että punasilmäisyyttä.

Vielä pari päivää, niin poikaset alkavat vilistämään pitkin dunaa ja näkee sitten niiden lukumäärän, värit ja sukupuoletkin. Tässä on juuri syy, miksi en kovin innokkaasti ota varauksia ennakkoon, koska koskaan ei tiedä mitä sieltä pesästä lopulta löytyy. Jos on varattuna ennakkoon kolme lk keltaista urosta, niin sitten niitä ei ole yhtäkään, vaan kaikki urokset ovatkin mu-keja tai sitten vaikka pitkäkarvaisia. :D

Wasabi ei ollut hetki sitten vielä synnyttänyt, vaan lyllersi menemään melko vakuuttavan kokoisen mahan kanssa. Sillä on siis tänään laskettuaika. Näiden poikasten värejä jännään oikeasti tosi paljon, että mitä sieltä sitten lopulta tulee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti