lauantai 2. toukokuuta 2015

Babyboom!

Meillä on neljä kappaletta harmaita cambellipoikasia sekä noin kymmenpäinen lauma syrkkinakkeja! Lisäksi viikko sitten syntyi marsunpoikasia, joten tässä on babyboomin ainekset ilmassa nyt.

Campbellit ovat yhdistelmästä Geishas Grey Edition - Geishas Grey Girl ja kaikki poikaset tosiaan harmaita, kuten vanhempansakin. Vielä en ole päättänyt mitä teen näiden kanssa, joten jos joku kokee polttavaa halua harmaaseen campbelliin, niin kannattaa olla pikimiten yhteydessä.

Syrkit ovat yhdistelmästä pk suklaa Alkemistin Cembalo Syyssateessa - pk musta kk Wannabe This is Nuts.
Poikasia odotettavissa väreissä suklaa ja musta, puolet naaraista kilppareita ja puolet uroksista suklaa-keltainen ja musta-keltainen.
Toki myös punasilmäisyys saattaa päästä yllättämään, mikä ei olisi lainkaan huono juttu ainakaan minun kannaltani, jolloin mahdollisesti myös väreinä kyyhkynharmaa ja samppanja ja tottakai ne kilpparit ja keltaiset versiot näistäkin tietenkin. En vaan jaksa olla niin optimistinen, että uskoisin sen punasilmäisyyden sieltä läpi pukkaavan.
Alustavasti varattuna nyt kolme poikasta (itselleni, isän kasvattajalle ja isän omistajalle), joten näitäkin voi kysellä. Toki parin viikon päästä vasta ollaan sitten viisaampia värien ja sukupuolien suhteen. Kaikki poikaset ovat pitkäkarvaisia. Luovutus alkaen 6.6.

Seuraavaksi jännitetään, että tiinehtyikö Carelia tällä kertaa Ompulle ja sitten pitäisikin seuraavaksi astuttaa jo Efekti. Kiirettä pukkaa... Cämpsyjä alan laittamaan myös yhteen todennäköisesti Liedon näyttelyn jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti