keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Robot myyty!

29.7. eli toissapäivänä julkaisemani robojen myynti-ilmotuksen kaikki robot on nyt vähintäänkin varattu! Yksi pari lähti jo uuteen kotiin ja loput on tosiaan varattu ja lähtevät sitten Lempäälästä PiNan näyttelystä 17.8. maailmalle.

Myynti-ilmoitusta rustatessani minulla oli täällä 12 roboa, joista seitsemästä laitoin ilmoituksen kuvan kanssa ja nyt kaksi vuorokautta myöhemmin huomaan, että minulle on jäämässä tänne kotiin ainoastaan yksi robo... Se pappaikäinen norreuros, josta kyllä ilmoituksessakin mainitsin, että sen saisi ilmaiseksi joku eläkekotiin, mutta eiköhän se nyt kuitenkin sitten jää tänne, etten joudu täysin robottomaksi kertalaakista.

Olen suhteellisen yllättynyt, koska viimeisimpään huhtikuussa syntyneeseen robopoikueeseen en saanut yhtä ainoaa kyselyä ja nämä täplikkäät robot päätyivätkin sitten eläinkauppaan ja nyt (aikuisten) robojen haluajia olisi melkein enemmän kuin niitä olisi myytävänä.

Päätin nyt ainakin toistaiseksi pistää roboprojektin jäihin. Ensin aion vain vähentää muunnoksia ja niin teinkin kun myin alkukesästä huskyja pois, mutta nyt sitten päätin, että pistetään kerralla vähän isompi satsi myyntiin, että josko siitä edes jokunen menisi. Tulos yllätti täysin. Nyt olen lähes roboton. Tai ainakin kohta.

Nyt voi sitten hyvillä mielin keskittyä hamsteririntamalla syrkkeihin. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti